Emina Jahović nije otišla na venčanje rođenog brata

Emina Jahović nije otišla na venčanje rođenog brata

Autor: | 05/07/2016

0

Emina Jahović se nije pojavila na venčanju rođenog brata Mirsada Turkdžana, koji se juče u Novom Pazaru venčao sa devojkom Dušicom Trninić.

Dok je njen brat izgovarao sudbonosno "da", Emina je u Turskoj uživala na jahti sa prijateljicom, a, kako se šuška, razlog tome je što joj nova snajka nije po volji, piše alo.rs.

Srećni mladenci su opušteno i ležerno obučeni ušli u zgradu gradske uprave oko 14 časova, gde su obavili svečani čin sklapanja braka. Samo u pratnji kumova, bivši košarkaš i Dušica su se zavetovali na večnu ljubav, a nakon toga su prešli u obližnji restoran, koji je u vlasništvu mladoženje, da nazdrave.

Njih dvoje su pre nekoliko meseci dobili dete i tada odlučili da se i zakonski venčaju. Dušica je prihvatila islam kako bi se udala za Mirsada, iako je njeni nisu podržali u odluci da promeni veru - kaže neimenovani izvor blizak porodici Jahović.

- Kada je Mirsad obelodanio svoju vezu sa Dušicom, Emina je otvoreno rekla da je protiv toga. Ona se uvek nadala da će Mirsadova prva žena Dina Džanković da vrati u njihov porodični dom u Novom Pazaru. Emina je kumovala poznanstvu Dine i brata, zbog čega je prvu snajku neizmerno volela, a i sada se druži sa njom kad dođe u Srbiju - otkriva izvor.

Po završetku ceremonije Mirsad nije bio raspoložen da daje izjave, pa je u prolazu prokomentarisao:

U Turskoj smo se venčali pre pet meseci, a venčanje u Novom Pazaru je održano kako bismo ispoštovali zakonske propise i sklopili građanski brak u Srbiji. Nema nikakve gala proslave, niti svadbe - bilo je sve što je rekao Turkdžan.

Mirsad je prezime Jahović promenio u Turkdžan kada je prešao da igra za Tursku reprezentaciju. On je u žižu javnosti dospeo 2012. godine kada je njegova tadašnja supruga Dina podnela zahtev za razvod braka zbog nasilja u porodici. Ona ga je prijavila policiji zbog šamaranja, a on je tada dobio zabranu prilaska njihovom zajedničkom domu na šest meseci. Iz tog braka Eminin brat ima troje dece – ćerke Kariu i Nebu i sina Nusreta, dok iz veze sa Dušicom ima sina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: emina jahović

Najnovije vesti