Bojana Barović o trudnoći: Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda (foto)

Bojana Barović o trudnoći: Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda (foto)

Autor: | 11/07/2016

0

Bojana Barović izgleda sjajno u svojoj prvoj trudnoći, a što je još važnije, ona je u potpunosti svesna da su promene u njenom izgledu i telu potpuno normalne.

Zbog toga je odlučila da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na Instagramu i uputila ima veoma važnu poruku, koja je posebno bitna za buduće majke koje se, možda upravo zbog promena na telu, teško odlučuju na trudnoću.

- Neminovno je koliko nam se telo menja u trudnoći, ali najbitnije je da zavolimo tu promenu. Mislim da to ima direktan uticaj i na naš odnos s detetom, jer ono ne sme osetiti da je uzrok našeg nezadovoljstva - napisala je Bojana.

Ona je i u trudnoći nastavila da se bavi jogom i pravilno bira namirnice koje unosi u svoj organizam, jer smatra da je to jedna od tajni lepote u trudnoći, ali i nečega još važnijeg - zdravlja bebe.

- Vežbajte radi zdravlja bebe više nego radi izgleda, hranite se zdravo iz istog razloga i s puno ljubavi, ne mareći mnogo za dobar izgled, a samim tim će biti lakše i dostići ga - posavetovala je buduće mame Bojana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Bojana Barović