I ona postaje supruga fudbalera: Katarina Živković se udaje?

I ona postaje supruga fudbalera: Katarina Živković se udaje?

11/07/2016

0

Folkerka Katarina Živković i fudbaler Borko Veselinović nakon nekoliko meseci veze uživaju u velikoj ljubavi, koju više ne kriju od medija, a Veselinović se pohvalio prijateljima da želi veliku svadbu već sledeće godine.

- Mogu samo da vam kažem da sam srećna i da uživam pored Borka. Nas dvoje smo se pronašli i ne bih da ureknem tu idilu - kaže za „Blic“ Kaća, sa osmehom, kada su je pitali da li je tačno da uskoro staje na ludi kamen, jer je njen dečko prijateljima ispričao da će uskoro da je zaprosi.

- Borko je oduševljen Katarinom. Svaki slobodan trenutak provodi sa njom, a kada je ona na nastupima van Srbije, konstantno su u vezi putem telefona. Bukvalno ne mogu jedno bez drugog. On je nedavno ispričao svojim bliskim prijateljima kako ima u planu da zaprosi Kaću jer mu se nijedna devojka do sada nije toliko dopala - otkriva izvor blizak fudbaleru za „Blic“ i dodaje:

- Kaća je dečka upoznala sa svojom majkom, koja joj je velika podrška u svemu, a buduća tašta je oduševljena zetom - dodaje izvor.

Borko Veselinović nedavno ispričao kako uživa u ljubavi sa Katarinom Živković, a na pitanje da li u planu ima nešto više od veze, on je rekao:

- Samo zbog Katarine sam ostao u Srbiji, želim da je oženim - izjavio je Veselinović.

Ni pevačica ne krije da je srećna što je konačno pronašla onog pravog, ali ne želi da se često pojavljuje u medijima sa pričom o svojoj vezi.

Mlada muzička zvezda Katarina Živković bila je četiri godine u vezi sa manekenkom Branislavom Jankovićem.

Iako su mnogi mislili da će ljubav biti krunisana brakom, do toga nije došlo. Bane je Katarinu verio nakon dve godine zabavljanja, međutim, dve godine kasnije oni su raskinuli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G hello/arhiva