Jelena Gajšek otkriva kako usklađuje obaveze na poslu sa porodičnim životom

Jelena Gajšek otkriva kako usklađuje obaveze na poslu sa porodičnim životom

Autor: | 24/07/2016

0


Njen stil prepoznatljiv je već skoro dve decenije, a u korak ga prati i istoimena autorska emisija koju gledamo na Studiju B.

Jedno od zaštitnih lica gradske televizije, Jelena Gajšek ostala je odana nepretencioznom odevanju - ne prati modu slepo i ne robuje trendovima.

- Divno je kada vam je posao ujedno i uživanje - poverava se Gajšekova.

- Od pre nekoliko godina “Stil” radim u sopstvenoj produkciji i to mi omogućava da radno vreme organizujem onako kako mi najviše odgovara - kaže Jekena za Novosti.

Pored toga što je poznato TV lice, Jelena najviše ističe činjenicu da je pre svega supruga i majka. U braku je sa kolegom Aleksandrom Gajšekom i imaju troje dece - Anju, Teodoru i Andreja.

- Oni su mi, podrazumeva se, na prvom mestu. Dan ponekad ume da nam bude kratak, jer dok stignemo u sve muzičke, srednje, baletske i osnovne škole, pa onda na treninge i radionice, nekako se vreme potroši - iskrena je ova požrtvovana majka.

- Sve ovo i ne bi bilo moguće da nemam punu podršku supruga. Roditeljstvo je divno i mi u njemu svakog dana uživamo zajedno. Zato sve i stižemo, iako to ponekad deluje kao nemoguća misija. Emisije za leto su spremne, pa ću sa uživanjem otići na zasluženi odmor. Leto je rezervisano za uživanje sa porodicom i prijateljima, ali i za prikupljanje energije za novu sezonu - iskrena je Gajšekova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković
Tagovi: Jelena Gajšek