40 tužnih dana Mandine supruge Anje: Od njega mi je ostala ljubav

40 tužnih dana Mandine supruge Anje: Od njega mi je ostala ljubav

Autor: | 25/07/2016

0
Milorad Mandic Manda za magazin Hello. foto Bosko Karanovic

Milorad Mandić Manda, jedan od omiljenih srpskih glumaca, iznenada nas je napustio pre 40 dana, ali je nastavio da živi u sećanjima svoje porodice i kolega, koji još ne mogu da veruju da ga nema.

Supruga Anastasija ni posle više od mesec dana iznenadne smrti supruga ne može da sakrije tugu, ali je obećala sebi da će ga se sećati po onome što joj je pružio i ostavio.

- Hajde da živimo samo ljubav - napisala je Anja dirljiv komentar uz fotografiju koju je objavila juče kako bi podsetila sve na to da iako ga je izgubila, njena ljubav ne jenjava.

Ni Mandine kolege ne dopuštaju da sećanje i lepe emocije koje su gajili prema njemu nestanu.

Foto: Mirko Tabašević

- Za mene odlazak Mande deluje nestvarno i nakon 40 dana od njegove smrti, kao da se nije ni desio. Neprekidno imam utisak da će se pojaviti odnekud i da će reći: „Al‘ sam vas prešao”. Kako vreme prolazi, umesto da mi bude lakše, najiskrenije, najdublje, najljudskije kažem da mi je sve teže - poručio je za „Alo!” Radoš Bajić, reditelj serije „Selo gori, a baba se češlja”, u kojoj je Manda igrao jednu od glavnih uloga - seljaka Milašina.


- Užasno je teško. Što dani više odmiču, to je teže. Tek sad vidimo koliko nam Manda nedostaje. Ostaće jedna velika praznina zauvek - neutešna je Mandina partnerka Olga Odanović, a ni njihova koleginica Gorica Popović ne krije bol:

- Meni je nezamislivo da su otišli i Manda i Madžgalj. Ja sve to doživljavam kao da su i dalje tu. Često ih gledam na ekranu i zaista ne mogu da shvatim da su nas napustili. Mandu sam obožavala, teško je pomiriti se sa tim ga nema.

Фотографија корисника @vojna_akademija дана 15. Јун 2016. у 1:27 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti