Branka Pujić i Gagi Jovanović otkrivaju supružničke mane

Branka Pujić i Gagi Jovanović otkrivaju supružničke mane

Autor: | 25/07/2016

0


Za 25 godina zajedničkog života, od kojih su 24 proveli u braku, glumački par Branka Pujić (52) i Dragan Jovanović (50) izgradio je odnos pun razumevanja i poverenja.

Ipak, uvek postoje i neke male razlike koje su otkrili u intervjuu za magazin Gloria.

Branka priznaje da je njen suprug izuzetno svojeglav i da joj to ponekad zasmeta.

- Gagi jeste često u pravu i donosi dobre odluke, ali u startu nikad ne želi da uradi kako sam ja predložila. Tek kasnije, na neki način, usvoji moj predlog.

Glumac, međutim, misli drugačije.

- Branka, nevesta Draganova, ima strpljenja i uporna je u onome što želi. Ja trčim na 100 metara, a ona je maratonac. Primer je ugaona garnitura, zbog koje sam poludeo jer me zamara da se bavim time i da je tražim danima. Ja sam nestrpljiv, a Branka bi mogla da čeka koliko god treba samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo ovu garnituru, a bio sam siguran da nema šanse. Uvek kažemo šta mislimo, uveren sam da je to najbolji način da odnos među ljudima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi.


Nesuglasica je najčešće bilo oko vaspitanja njihove mezimice Anđele.

- Slaba sam na nju i držim se onoga da ljubavi nikad nije dosta, ali dete moraš pustiti da ide svojim putem i biti mu samo vetar u leđa, smatra Branka.

Dragan tvrdi da je imao više udela u podizanju kćerke.

- Ona i supruga su moja najveća podrška, i više od toga. One su moj motiv za sve što radim. Anđela ima moj karakter u telu princeze. Hrabra je, iskrena, talentovana, ali nasledila je i te neke osobine koje se ni meni samom kod mene ne sviđaju. Svojeglava je, kao ja. Ona je tatina ćera. Branka i ona su više drugarice, a ja sam roditelj i jednoj i drugoj. Nedavno sam radio s Anđelom predstavu i ponašao sam se prema njoj kao prema svakom drugom kolegi. Mislim da sam se sa njom čak najmanje savetovao. Nas dvoje se razumemo bez mnogo reči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!