Lopovi znali da ima zlata u kući: Da li je neko tipovao Leu Kiš?

Lopovi znali da ima zlata u kući: Da li je neko tipovao Leu Kiš?

Autor: | 05/08/2016

0

Istraga povodom teške krađe koja se dogodila u domu voditeljke Lee Kiš još se vodi, a inspektori pokušavaju da saznaju da li je od uhapšenih mladića Saše S. (34) i Marka B. (23) neko naručio pljačku i obećao da će sve dragocenosti otkupiti.

- Istraga se još vodi i ne bih želela da je ometam. U kući su trenutno majstori koji sve popravljaju. Policija mi je vratila ono što je izneto - rekla je Lea Kiš i dodaje da je najbitnije da su svi dobro i da su lopovi uhapšeni.

Policija je u sredu ujutru uhapsila dvojicu Beograđana koji su iz doma poznate voditelje odneli sav skupoceni nakit i u potrazi za novcem razbacali sve po kući.

- Lopovi su specijanim alatom razvalili vrata na ulazu u kuću. To im nije bilo dovoljno i sve stvari iz regala pobacali su po podu. One im nisu bile zanimljive, već samo novac ili vrednosti koje će prodati. Policija će utvrditi da li je neko od mladića naručio razbojništvo, kao i kome su nameravali da prodaju zlatni nakit - objašnjava izvor blizak istrazi i dodaje da su uhapšeni tvrdili da nisu znali koga pljačkaju.

Lea je vest da joj je kuća opljačkana primila na odmoru, pa je morala da se vrati kući.

Najveće oštećenje na kući voditelje Lee Kiš pretrpeo je prozor na sobi kroz koji su lopovi izašli. Oni su potpuno razbili staklo kako se ne bi povredili. Međutim, upravo tragovi DNK koje su tom prilikom ostavili bili su dovoljni da ih policija uhapsi.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP arhiva hello
Tagovi: Lea Kiš