Tamara Todevska: Nisam mogla da zamislim, da tako malo biće može da izazove tako snažnu emociju

Tamara Todevska: Nisam mogla da zamislim, da tako malo biće može da izazove tako snažnu emociju

Autor: | 10/08/2016

0


Makedonska pevačica Tamara Todevska, mlađa sestra pop pevačice Tijane Dapčević u aprilu je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i suprug, bivši košarkaš Aleksandar Dimitrovski, zvani Mačka, dali ime Hana.

Tridesetogodišnja majka i šest godina stariji otac pozirali su za makedonski magazin “Tea moderna” i javnosti predstavili svoju tromesečnu jedinicu. Srećni roditelji uživaju u novoj životnoj etapi, a ponosna majka ističe da je rođenje ćerke najlepši trenutak u njenom životu.

- Hana je toliko nežna i meka, divna je beba. Nisam mogla ni da zamislim da tako malo biće može da izazove tako snažnu emociju - iskrena je Tamara, koja ističe da je njen suprug po rođenju kćerke pustio suzu.


Iako su oboje u potpunosti svakodnevicu podredili novom članu porodice, veoma im znači što imaju pomoć baka.

- Cela naša familija nam pomaže. Dogovaramo se o svemu i odlično se snalazimo. Tata je divan, odlično se snalazi, pomaže u kupanju, hranjenju, uspavljivanju. On je muškarac za sve, a i ja sam zadovoljna sobom kao majkom. Zaista se lepo snalazimo. Hana je divna beba, skoro da ne plače, osim kada je gladna ili joj se spava. Kada je ne kupamo u vodi, kupamo je poljupcima, u čemu ona uživa. I u golicanju. Osluškujemo njene potrebe i usklađujemo se sa njima. Za sada nam odlično ide - oduševljeno govori lepa Makedonka, koja svoju mezimicu uspavljuje najlepšim odabranim melodijama.

Od sestre Tijane Dapčević svakodnevno dobija dragocene savete o majčinstvu, a Hanino rođenje posebno je obradovalo Tijaninog sina Vuka.

- Hanina tetka i brat su presrećni. Tijana je potpuno raznežena u Haninoj blizini, a Vuk se trudi da je animira i zabavi, pa je sa njima kuća još više ispunjena ljubavlju - ističe Tamara, koja je rođenjem kćerke upotpunila bračnu idilu sa Aleksandrom, kome se u junu prošle godine u Skoplju zavetovala na večnu ljubav.

- Veoma smo srećna porodica. Zahvaljujemo svemiru što nam se ovo dogodilo. Iako se nekako sve promenilo, zapravo sve je mnogo bolje, život je lepši. Sve ima svoje vreme, a sada je došao trenutak za porodicu i predivne trenutke sa našom kćerkom.


Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Maja ArgaKijeva
Tagovi: tamara todevska

Pročitajte još