Biljana Tipsarević iskreno: Nikada se ne obradujem kada hvale samo moj fizički izgled

Biljana Tipsarević iskreno: Nikada se ne obradujem kada hvale samo moj fizički izgled

Autor: | 12/08/2016

0


Biljana Tipsarević važi za jednu od najlepših supruga tenisera i gotovo uvek je tip-top doterana. Ipak, priznaje da je svom suprugu Janku Tipsareviću najseksepilnija kada je u majici i helankama.

- Kao i većina supruga, i moj najviše voli kada sam bez šminke u najobičnijoj beloj majici i helankama. Tada sam mu najlepša - otkriva Biljana.

Osim odevnim kombinacijama po kojima je poznata, dizajnerka na društvenim mrežama ume često da oduševi figurom koju je dovela u dobru formu.

Njeni pratioci na društvenim mrežama oduševljeni su kada objavi fotografiju s mora, ili u sportskoj odeći dok trenira. Za njen dobar izgled, kako kaže, zaslužni su upravo naporni treninzi i ishrana.

- Treniram najpre zbog zdravlja i trudim se da treniram redovno. Sjajan je osećaj kada ste u teretani i kada to vreme posvetite samo sebi. Što se tiče ishrane, hranim se pravilno i mnogo više vodim računa nego što sam to činila ranije. Što zbog zdravlja, što zbog toga što vidim direktan uticaj ne samo na oblik tela, već i na ten, kosu i što je najbitnije, zdrava hrana daje energiju - kaže dizajnerka, a piše "Blic".

Biljana Tipsarević važi za jednu od naših najzgodnijih dama i često dobija komplimente.

- Iskreno me raduju komplimenti, ali se nikada ne obradujem kada samo hvale moj fizički izgled. Iako vodim računa o sebi, kao i svako žensko, izgled mi nije prioritet. A, priznajem, komplimenti mi najviše prijaju kada dolaze od devojaka i žena. Mislim da su pozitivan stav, vedrina i lepe misli ono što ljude međusobno najviše privlači u poslu, druženju, ili ljubavnom odnosu. Fizički izgled je tako u senci - objašnjava Biljana.

Žene je vole, ali da li joj prilaze i muškarci?

- Iskrena da budem, ne prilaze mi!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti