Željko Joksimović na Sarajevo Film Festivalu: Ja sam dugo skrivani brat Roberta De Nira (video)

Željko Joksimović na Sarajevo Film Festivalu: Ja sam dugo skrivani brat Roberta De Nira (video)

Autor: | 12/08/2016

0

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović sa svojom suprugom Jovanom bio je gost na večerašnjem spektakularnom otvaranju 22. "Sarajevo film festivala", na koji je došao i jedan od najvećih holivudskih glumaca Robert De Niro.

Joksimović je doživeo velike ovacije publike koja je bila okupljena na Festivalskom trgu ispred Narodnog pozorišta, gde se odvijala ceremonija otvaranja i više od pola sata je davao izjave mnogobrojnim medijima.

- Presrećan sam i izuzetno počastvovan što sam bio gost ovog festivala. De Niro je legenda, veliki glumac čiji sam ogroman poštovalac i činjenica da je došao na ovaj festival je veliko priznanje trudu i radu koji su organizatori uložili gradeći ga proteklih godina. Sa druge stane, ovacije koje sam doživeo, pozdrave i ljubav koju mi šalju ljudi u Sarajevu je za mene toliko značajna i ja im se od srca zahvaljujem. Sledeće nedelje biću stalno u Sarajevu sa porodicom, pripremam se za koncert na stadionu Koševo 19. avgusta i ovo je sjajan uvod u divne dane koji me čekaju -  rekao je Joksimović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs New Media Team