Reperku Sajsi MC publika napala na koncertu

Reperku Sajsi MC publika napala na koncertu

Autor: | 23/08/2016

0

Srpska rep pevačica Ivana Rašić, poznatija kao MC Sajsi, pretrpela je fizički napad tokom nastupa na zatvaranju ovogodišnjeg beogradskog "Bir festa" održanog na Ušću od 17. do 21. avgusta.

Kontroverznu pevačicu u nedelju uveče nepoznati napadač gađao je upaljačem, ali ju je na svu sreću promašio. Iako je došlo do manjeg incidenta, pevačica nije prekinula nastup.

Na iznenađenje prisutne publike, Sajsi je na scenu izašla vozeći se u kolicima iz supermarketa. Već po izlasku na binu nastala je euforija u masi, a potom je pevačica krenula da ređa svoje hitove. Pred kraj nastupa nepoznata osoba iz publike bacila je upaljač prema pevačici dok je sva u zanosu recitovala tekst svog hita, ali nije pogodila metu. Ova situacija je na momenat iznervirala pevačicu.

- Ko je to uradio? Hajde, baci opet! Baci opet! Bacite bombu, slobodno - kazala je pevačica, a potom je uzela upaljač sa poda i bacila ga nazad u publiku. Sva sreća, nikoga ni ona nije povredila.

Pevačica je je otpevala još nekoliko pesama, a onda se u svom stilu povukla sa scene.

- Bili ste je*eno predivni. Je*eno predivni! Je*eno! - uzviknula je crnokosa reperka, a potom opet ušla u kolica u kojima je izašla pred publiku.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP facebook/ Sajsi MC
Tagovi: Sajsi MC