Suzana Mančić iskreno: Ljubav sa Simeonom nije bila na prvi pogled

Suzana Mančić iskreno: Ljubav sa Simeonom nije bila na prvi pogled

Autor: | 28/08/2016

0

Kao i svake godine, Suzana Mančić je sa Simeonom Ocomokosom ovog leta uživala u njegovoj kući u Grčkoj, a Suzana otkriva šta je probala.

- Mi smo svakog leta u Grčkoj, na Pilionu. Sada tamo imamo i kuću u kojoj okupljamo porodice i nama drage ljude. Planina Pilion je jedno čarobno mesto i ko jednom dođe, jednostavno se zaljubi u šume, potoke, turske kaldrme kojima možete peške do mora i u divne plaže. Pored toga, Simeon se svakog leta potrudi da obiđemo i neko ostrvo na kojem nisam bila. Ovog puta smo brodom otišli na Siros i Sifnos i prisustvovali smo venčanju na zalasku sunca. Njegovi prijatelji su ženili sina. Vetar samo što me nije odneo, tako da slikanje nije uspelo - priseća se Suzana ovogodišnjeg letovanja.

Njihova veza traje 16 godina, Simeon živi u Grčkoj, Suzana u Beogradu, a ipak su pronašli način da se često viđaju, i to im savršeno odgovara.

- Imamo sreću da je on poslom svake nedelje u Beogradu, inače bi bilo nemoguće održati vezu na daljinu. On često dolazi u Beograd, ja isto tako odlazim u Atinu, ponekad iskoristimo produženi vikend da otputujemo zajedno na neku evropsku destinaciju. Tako već šesnaest godina. Mi smo dokaz da je sve moguće kada postoji ljubav, poverenje i razumevanje - kaže Suzana, a piše pulsonline.rs

Ipak, postoje momenti u kojima joj Simeon i te kako fali.

- Naravno, veza na daljinu ima i svojih mana. Nedostaje mi njegovo društvo kada treba da odem u goste kod prijatelja, na neku proslavu ili na društveni događaj. Srećom, imam drugarice koje tada rado uskaču, ali često sam sama. Nedostaje mi i kada rešavam neke bitne životne probleme. Srećom, navikla sam da se sama snalazim i ta vrsta nezavisnosti mi čak dobro dođe - iskrena je.

Suzana nam otkriva i šta najviše voli kod svog verenika.

- Moj Simeon je, pre svega, dobar čovek, pravičan, nežan i brižan, ne samo prema meni već i prema mojoj deci, familiji i prijateljima. Poseduje disciplinu i obrazovanje i profesionalno se dobro razumemo. Volimo da slušamo muziku, čitamo, šetamo u prirodi. Najveća vrlina mu je da uvek može da me nasmeje, veoma je duhovit. Da nije tako, ne bismo bili zajedno, evo, već 16 godina. I u dobru i u zlu - kaže voditeljka.

Naravno, samo se nametnulo pitanje šta ju je privuklo kada je ovog biznismena videla prvi put u životu.

- Nije to bila ljubav na prvi pogled, trebalo mi je malo vremena da se odlučim na vezu sa strancem. Nekada je teško sa muškarcem našeg podneblja, a kamoli sa nekim ko dolazi iz druge sredine. Kad smo se upoznali, već sam imala za sobom jedan razvod i niz loših iskustava, pa sam morala da ga malo testiram, onako ženski, izdaleka. To sam radila ne samo zbog sebe već i zbog svojih ćerkica, koje su tada bile male - kaže Suzana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: Suzana Mančić

Najnovije vesti