Posle Rija olimpijci na zasluženom odmoru (foto)

Posle Rija olimpijci na zasluženom odmoru (foto)

Autor: | 30/08/2016

0

Po povratku iz Rija, naši olimpijci su odložili svoje medalje i posvetili se onima koji im najviše znače.

U društvu svojih najmilijih naši olimpijci su započeli svoje zaslužene odmore. Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić su pravi dokaz da je tajna našeg uspeha i sjajno prijateljstvo koje naši sportisti međusobno osećaju.

U veseloj družini, ovaj dvojac se uputio u Ibicu, a njihovim humorističkim dosetkama nema kraja.

Фотографија корисника Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) дана 29. Авг 2016. у 9:32 PDT

Ipak jedan od naših košarkaša je dane nakon povratka iz Rija rešio da provede u društvu svoje dugogodišnje devojke, a njihovi izlivi nežnosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon što je dočekala svog dragog Mina Milutinović i Nemanja Nedović su ponovo nerazdvojni. Ovaj prelepi par uživa u zajedničkim trenucima.

Naše košarkašice su svoje parče raja pronašle u Crnoj Gori.

Milica Dabović je svoj odmor iskoristila kako bi posetila Herceg Novi, grad za koji je emotivno dosta vezana. Uz knjigu, plažu i sunce, Milica je sa svojim obožavaocima podelila jedna neprocenjiv trenutak uživanja.

Naše odbojkašice su se takođe vratile svojoj svakodnevici, a ovaj predah su odlučile da provedu uz svoje najmilije, ali i da iskoriste leto i plažu.

Stefana Veljković, Dajana Butulja, Sonja Petrović i Slađana Čađo uživaju u morskim čarolijama, ali i neprocenjivim trenucima uz svoje najbliže.

Na kraju svega mir i sreca se uvek nadje u porodici #family#truelove #thatslife

Фотографија корисника Dajana Butulija (@dajica10) дана 24. Авг 2016. у 12:34 PDT

Tijana Bošković svoj odmor koristi kako bi se videla sa svojim prijateljima.

Za razliku od ostalih olimpijaca, naši zlatni vaterpolisti su odabrali miran odmor, te su izbegli plaže i ovo vreme koriste kako bi ga proveli sa svojim porodicama, dok se Ivana Španović i Ana Dabović vraćaju svojim spotskim obavezama i nastavljaju sa takmičenjima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/ Olimpijski komitet Srbije
Tagovi: Olimpijske igre

Najnovije vesti