Eva Ras otkrila koliko je plaćena za slikanje svoje zadnjice u 70. godini

Eva Ras otkrila koliko je plaćena za slikanje svoje zadnjice u 70. godini

Autor: | 03/09/2016

0


Popularnu srpsku glumicu Evu Ras (72) za nekoliko danaćemo ponovo gledati na velikom platnu i to u filmu "Saga o tri nevina muškarca“, gde skida nevinost jednom od junaka.

Njena uloga pohotne babe glavna je tema u medijima poslednjih nedelja, a posebno zato što joj je partner mladi Momčilo Otašević.

- Kad smo snimali seks, nismo imali tremu. Znali smo da neće biti ponavljanja. Morali smo da iskoristimo svaki trenutak. Digla se prašina, a mladi Momčilo Otašević kaže da nismo snimili seks. Ipak, imali smo mnogo škakljiviju scenu. On je popio „vijagru“ i nije dobio zadovoljenje od svoje cure i onda ima erektivne probleme pred babom. Ima li šta gore? Moja bi baba umrla. Tražili smo šta će da izigrava njegov penis, jer to ne može da se digne na komadu. Nama u Srbiju dođe čovek iz Indije i napravi film o Marku Kraljeviću, a sad komediju o seksualnom prosvetljenju - rekla je Eva za “Kurir”.

Ona je otkrila i kako je izgledalo kada ju je u pabu u sred Londona jedan režiser pitao da glumi u filmu.

- Niko nije hteo da objavi tu vest. Sedela sam u pabu i otišla da poručim čaj. Prišao je reditelj i ponudio mi ulogu. Trebalo mu je samo moje dupe, koje je još pre pola veka otkrio Makavejev. Snimala sam dva sata i dobila 3.000 funti. Nikako da uhvatim tu seriju na HBO kanalu.

Premijera filma "Saga o tri nevina muškarca" biće sledeće nedelje u Pančevu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Janko Petković
Tagovi: eva ras

Najnovije vesti