Više nije mogla da podnese pritisak: Kraj ljubavi i braka za Merimu Njegomir

Više nije mogla da podnese pritisak: Kraj ljubavi i braka za Merimu Njegomir

Autor: | 12/09/2016

0

Merima Njegomir (62) razvela se od Dragoljuba Markovića (55), vlasnika „Krmivo produkta“.
Pevačica se posle godinu i po iselila iz njegove kuće, i to nakon što mu je bivša žena Ljiljana uzela sve, do poslednjeg dinara, saznaje Kurir.

Urednica narodnih redakcija muzičke produkcije RTS i PGP iselila se iz kuće u kojoj je godinu i po dana živela s Markovićem i vratila se u svoj stan u centru prestonice.

- Samo najbliži prijatelji i porodica znaju da Merima i Dragoljub više nisu zajedno. Njihova ljubavna priča bila je kao iz bajke, a nedavno je odjednom sve krenulo nizbrdo. Iako je puna razumevanja, pevačica više nije mogla da podnese pritisak kojem je Dragoljuba izložila bivša žena Ljiljana, koja mu je uzela i poslednji dinar. Ispraznila mu je račune i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke. Često je bio nervozan, pa su svađe u kući bivale sve učestalije. Merimi je pukao film, pa je pre mesec dana pokupila stvari i otišla iz Dragoljubove vile u Surčinu - priča dobro obavešten izvor za Kurir.

Tim povodom kontaktirali su s Merimom, koja je potvrdila njihova saznanja.
- Tačno je da Dragoljub i ja više nismo zajedno. To je sve što želim da kažem - kratko je rekla pevačica, dok se biznismen nije javljao na telefon.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: merima njegomir