Ivana Baltić: Otkad sam postala majka, često mi se desi da zaplačem

Ivana Baltić: Otkad sam postala majka, često mi se desi da zaplačem

Autor: | 17/09/2016

0

Ivana Baltić autorka emisije "Ja to tako" koja se emituje na TV Pink nedavno se sa porodiljskog bolovanja vratila na mali ekran, a u novu sezonu emitovanja ušla je puna energije i spremna na nove izazove.

Iako uspeva da balansira privatni i poslovni život, budući da je nedavno postala mama, voditeljka ne krije da joj to nije nimalo lako.

– Trenutno sam zaboravila na kafe sa prijateljicama, šoping i dane bez obaveza. Od sina se nisam razdvojila od kada se rodio osim zbog poslovnih obaveza ili kada spava. Kada ”zaglavim” na poslu pitam se kako je, da li mu mnogo nedostajem i da li se momci snalaze i trčim kući čim završim. Sigurno nisam ni prva ni poslednja koja je u takvoj situaciji ali tako je valjda dok su deca mala. Važno mi je da imam kvalitetnu emisiju, ali volim i da imam privatnost i neki svoj svet koji nema veze sa javnim – kaže Baltićeva za Pink.rs.

Ivana je tokom karijere uradila na stotine intervjua sa mnogim javnim ličnostima, a posebno je ponosna na one sa ”svetskim facama”.

– Posebno sam ponosna na intervjue sa: Anđelinom Džoli, Vilom Smitom, Bijonse – kaže voditeljka i dodaje da je recept za uspeh isti za sve profesije.

– Voleti ga, biti uporan, vredan i istrajan – to je moja formula uspeha, a mislim da je tako i drugim poslovima. Što se gledanosti tiče, uvek samo razmišljam šta bi meni bilo interesatno da gledam, šta drži pažnju, šta bih volela da čujem jer volim da gledam TV, a neću baš gledati dosadne stvari.

Ivana ne krije da se osećala veoma čudno kada je po povratku sa porodiljskog bolovanja stala pravo pred kamere.

– To je zaista čudan osećaj. Bukvalno iz pelena i jednog potpuno drugačijeg života vratiš se u gužvu, akciju, studio, snimanja. Možda je delovalo kao da sam svoja na svome, ali trebalo mi je vremena da nađem svoj stari ritam – ističe voditeljka i dodaje da je majčinstvo promenilo njen život iz korena.

– Svakako se menja stil života, neke navike…

Ono što sam sigurna je da je imati dete najlepša stvar u životu. Majčinstvo je vrlo odgovoran posao, ali nagrada je najveća – neizmerna ljubav i radost zivljenja i odrastanja sa tim novim bićem.

Sa detetom se menjamo i mi, učimo o novim emocijama, sazrevamo, učimo nove stvari o sebi, recimo da mozemo da ne spavamo dve godine.

Otkad sam postala majka postala sam mnogo emotivnija. I ranije sam bila emotivna, ali sada se to manifestuje kroz suze mnogo češće. Zaboravila sam kako izgleda život devojke, ali svoj obožavam – ističe Ivana u intervjuu za Pink.rs.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: ivana baltic

Najnovije vesti