Kakva ekipa iz snova: Alen Delon, Pariz Hilton i Ceca na jednom mestu u Beogradu

Kakva ekipa iz snova: Alen Delon, Pariz Hilton i Ceca na jednom mestu u Beogradu

Autor: | 24/09/2016

0


Beograd je danas stecište zvezda, a večeras će se na jednom mestu naći zajedno prebogata naslednica i starleta Pariz Hilton, legendarni glumac Alen Delon i prva folk zvezda Srbije Ceca Ražnatović.

Oni će biti specijalni gosti Branka Babića na gala večeri na kojoj će promovisati svoj unikatan način japanske metode iscrtavanja obrva.

Pre velike žurke, u Belekspo centru u Beogradu biće održan master klas.

Gosti iz inostranstva stigli su juče a prvi je na aerodrom Nikola Tesla sleteo jedna od najvećih zavodnika svih vremena slavni glumac Alen Delon (80).

Bogata naslednica i svetski poznata starleta Paris Hilton (35) sletela je oko ponoći u Beograd.

Kako piše Kurir čim je sletela, na aerodromu je nastala prava pometnja, a Pariz je bila raspoložena za poziranje srpskim reporterima.

- Srećna sam što sam ovde. Već sutra se vraćam. Samo želim da se naspavam, a izaći ću u provod kada drugi put dođem u Beograd - izjavila je Paris na aerodromu.

Kako se saznaje, plavooki Alen Delon će uručiti nagrade akademcima, nakon čega sledi žurka na kojoj će muziku puštati di-džej Hiltonova, a tačno u ponoć zapevaće i Ceca koja je krajem jula snimila reklamu za ovu kompaniju.

- Žurka je privatna, ugovorom smo se obavezali da goste nećemo izlagati medijima - otkriva za “Novosti” Jelena, osoba zadužena za Babićeve odnose sa javnošću.

- Brankova želja je bila da se master klas održi u njegovoj Srbiji, i da prisustvuju svetske zvezde. Ali, Branku reklama ne treba i zato je sve privatno, odnosno događaj je zatvorenog tipa.

Zanimljivo je da će Delon ponovo doći u Beograd, koji pamti iz ranih šezdesetih, kada je sa 27 godina, u “Avala filmu” u Košutnjaku, snimao italijanski film “Marko Polo”.

Tada je upoznao Miloša Miloševića, kaskadera željnog filmske karijere i njegovog prijatelja Stevicu Markovića, šarmantnu beogradsku barabu.

Uskoro mu je Stevica postao dubler i telohranitelj, a 1968. pronađen je mrtav na đubrištu kraj Pariza.

Od tada, pa do 23. septembra, Delon nije dolazio u srpsku prestonicu, mada organizatori naših filmskih festivala godinama pokušavaju da ga privole na to.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Arhiva Hello!