Jelena Tomašević o svojoj ćerki Nini: Darovitija je i od mene i od tate Ivana

Jelena Tomašević o svojoj ćerki Nini: Darovitija je i od mene i od tate Ivana

Autor: | 09/10/2016

0

Jelena Tomašević imala je mnogobrojne nastupe u Srbiji i inostranstvu, ali će 25. oktobra prvi put u karijeri održati solistički koncert u Sava centru. Supruga glumca Ivana Bosiljčića kaže da je sada pravi trenutak za veliki beogradski koncert i da se raduje što će pred prestoničkom publikom uživo otpevati pesme sa svoja dva studijska albuma, ali i da posetioce očekuju iznenađenja.

- Srećna sam i uzbuđena što ću nastupiti u Sava centru, jer je to veoma važan događaj za svakog pevača. Mada sam imala do sada solističke nastupe sa novosadskim "Big bendom" u Pozorištu na Terazijama, na BELEF-u i na Gardošu, ovo je moj prvi veliki koncert u Beogradu. Sve se dešava u svoje vreme, pa mislim da se i meni ovo dogodilo u pravom trenutku, godinu dana posle izlaska mog drugog albuma "Ime moje". Nemam tremu, već odgovornost da sve bude kako treba, jer želim da publici priredim veče za pamćenje.

Nedavno ste u Grčkoj proslavili petu godišnjicu braka. Šta ste poželeli jedno drugom?

- Poželeli smo da našu ljubav učinimo većom i nešto što ne mogu sada da vam kažem.

Da li je teško sačuvati privatan život od javnosti ili je to stvar odluke?

- Mislim da umnogome zavisi od nas samih, kako se postavimo. Mnoge ličnosti koketiraju sa svojim privatnim i javnim životom, pa naprave sebi haos. Treba biti oprezan da se ne pređe granica ukusa, ali i da se sačuva zdrava glava.

Poznato je da Ivan odlično peva, da li vi imate želju da se oprobate kao glumica?

- U filmu "Ivkova slava" glumila sam pevačicu i otpevala četiri pesme, ali to mi nije bio težak zadatak. Učestvovala sam u mjuziklu Ivane Žigon "Beli ždralovi" u Sava centru i u Minsku za Dan pobede nad fašizmom. To je bilo divno iskustvo. Ipak, najdraže glumačko iskustvo koje sam imala je u crtanom filmu "Mali princ". Moja ćerka Nina je bila presrećna kada ga je gledala.

Kakva su joj trenutno interesovanja?

- Nina je vesela devojčica koja obožava decu. Darovitija je i od mene i od Ivana, ali videćemo za koju godinu šta će je najviše interesovati i gde ćemo je usmeriti - kaže Jelena, a pišu novosti.rs.

Čime najčešće uspeva da vas “razoruža” i u kojim trenucima ne možete da joj kažete "ne"?

- Tata je veći autoritet i šta on kaže, to se sluša bespogovorno. U principu, dobro je i poslušno dete i nemamo problem da uspostavimo red.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević