Ivan Bosiljčić: I pre nego što sam je upoznao, bio sam opčinjen Jeleninim glasom i muzikom

Ivan Bosiljčić: I pre nego što sam je upoznao, bio sam opčinjen Jeleninim glasom i muzikom

Autor: | 13/10/2016

0

Glumac Ivan Bosiljčić je već neko vreme na relaciji Srbija-Rusija, jer snima i radi u Moskvi. Ovakav način života ne smeta ni njemu ni njegovoj Jeleni, jer i pored svega oni pronalaze vremena jedno za drugo.

– Ako tako gledamo, pa i Niš je dva sata od Beograda. Ja sam iz Moskve do Beograda avionom za isto toliko vremena – rekao je Ivan Bosiljčić za emisiju ”Premijera”.

Glumac otkriva da se u Jelenu zaljubio zbog njenog božanstvenog glasa i da je njen veliki fan bio i pre nego što su počeli da se zabavljaju.

– Ja sam bio njena verna publika. Ja sam bio opčinjen tim glasom i muzikom mnogo pre nego što smo mi kroz život krenuli zajedno. Ne mogu da analiziram njen talenat, ja uživam kao i svaki drugi njen fan.

Sa druge strane, Jelena Tomašević nije razmišljala da pozove svog supruga na njen solistički koncert u centru ”Sava”, ali ekipa emisije ”Premijera” joj je dala ideju.

–  Mnogo mi znači što je sada tu i što može da mi pomogne i da mi bude podrška. Nisam planirala da mi on bude gost, ali ideja ti uopšte nije loša – poručila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti