Dragana Dabović Čukvas: Na početku trudnoće bila sam čudna sama sebi

Dragana Dabović Čukvas: Na početku trudnoće bila sam čudna sama sebi

Autor: | 14/10/2016

0

Glumica kojoj su popularnost donele serije "Vojna akademija" i "Na terapiji" i film "S/Kidanje" željno iščekuje početak novembra kada bi trebalo da se porodi, a ovih dana sa suprugom Veselinom obavlja poslednje pripreme za dolazak kćerke

Zvezda serije "Vojna akademija", glumica Dragana Dabović Čukvas (29) sitno broji do porođaja. Termin joj je 4. novembar i tada bi trebalo da postane mama jednoj maloj gospođici. Za dolazak princeze ona i njen suprug, farmaceut Veselin Čukvas, potpuno su se pripremili. Dragana je prošle godine za rođendan imala dve želje. Obe su joj se ispunile.

Dvadeset osmi rođendan, 30. septembra 2015, slavila sam na setu serije “Vere i zavere” u Novom Sadu. Tada sam poželela da se Veselin i ja konačno uzmemo, jer smo godinu i po bili u statusu verenika, kao i da dobijemo bebu. Ni sanjala nisam da ću 30. septembra sledeće godine biti u devetom mesecu i svakog dana iščekivati rođenje svog prvog deteta. Baš smo požurili da ispunimo moje želje - kaže glumica, koja tačno zna datum kad je ostala trudna:

- Bilo je to u februaru, a da sam u drugom stanju, shvatila sam već u martu po simptomima, jer sam celog tog meseca bila čudna sama sebi. Prvi trimestar mi je bio veoma naporan, imala sam baš grozne mučnine, sećam se da sam govorila: "Majko mila, samo ću jedno dete, nema šanse da rodim drugo". Ali čim se on završio, bilo mi je mnogo bolje.

Kompletan tekst pročitajte na sajtu magazina "Gloria".

Komentari (0)

Loading
Bojan Gloria magazin/Dalibor Danilović

Pročitajte još