Anastasija Ražnatović: Ponovo sam srećna u ljubavi

Anastasija Ražnatović: Ponovo sam srećna u ljubavi

Autor: | 17/10/2016

0


Kćerka folk zvezde SvetlaneCece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, ponovo je zaljubljena. Srce atraktivne osamnaestogodišnjakinje osvojio je Miloš Teodosić, dvadesetdevetogodišnji kapiten srpske košarkaške reprezentacije i igrač moskovskog košarkaškog kluba "CSKA".

Iako su u vezi duže od mesec dana, Anastasija je tek nedavno progovorila o svom emotivnom statusu i potvrdila da je srećno zaljubljena.

- Srećna sam i trenutno mi odgovara moj emotivni status – rekla je uz širok osmeh, ne želeći da iznosi detalje o novoj fazi u svom ljubavnom životu.

Veza intrigantnog emotivnog para počela je u septembru, neposredno nakon upoznavanja preko zajedničkih prijatelja. Po povratku iz Rija, nakon osvajanja srebrne olimpijske medalje, Teodosić je u društvu saigrača i bliskih prijatelja svake noći izlazio u provod u prestoničke klubove, u kojima se provodio do kasnih večernjih sati. Tokom jednog od izlazaka desio se susret sa Anastasijom. Njih dvoje upoznali su se preko zajendičkih prijatelja i odmah osetili privlačnost jedno prema drugom.

U isto vreme u medijima se pisalo o svežem prekidu veze lepe Beograđanke i njenog dugogodišnjeg dečka, sina fudbalskog funkcionera Zvezdana Terzića, Kostadina, sa kojim je vezu okončala krajem avusta. Iako je odbijala da komentariše razloge njihovog razlaza, Anastasija je demantovala da su u lošim odnosima.

Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu – izjavila je ćerka folk zvezde, iako izvori bliski njenom bivšem partneru tvrde da njih dvoje od raskida nemaju nikakvu komunikaciju. Uprkos tome što njegova i Anastasijina veza nije uspela, Kostadin je ostao blizak sa rođenim bratom svoje bivše, Veljkom Ražnatovićem, sa kojim redovno obilazi popularna gradska mesta.beležavanje važnih datuma, sve su to lepi povodi i drago mi je što se godine nižu.

Ostatak intrigantne priče pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 23. oktobra.

Komentari (0)

Loading
Hello! Instagram

Najnovije vesti