Jelena Tomašević obećava spektakl: Neću se pojaviti u trikou sa kristalima, jer me je preduhitrila Bijonse!

Jelena Tomašević obećava spektakl: Neću se pojaviti u trikou sa kristalima, jer me je preduhitrila Bijonse!

Autor: | 22/10/2016

0

 

Jelena Tomašević spremnija je nego ikada za svoj prvi veliki solistički koncert koji će 25. oktobra održati u “Sava centru”! Iako je tokom čitave karijere bila smerna i nenametljiva, pop zvezda kaže da nema ništa protiv kolega koji su odabrali drugi put, jer smatra da za svakog ima mesta pod estradnim nebom. Uzbuđenje pred koncert ne krije, tim pre što je dugo čekala da ostvari svoj san.

- Za sve dobre stvari u životu čovek mora biti strpljiv. Sada su se poklopile mnoge okolnosti, imam dva albuma iza sebe, pesme koje ljudi vole, divnu publiku, odličnu podršku saradnika i smatrala sam da je pravo vreme za moj prvi veliki koncert - rekla je Jelena za Star.

Rekla si da ti je falilo samopouzdanja da bi ranije organizovala veliki koncert…

- Nisam sigurna da sam baš tako rekla. Pevački mi nikad nije falilo samopouzdanja, već je trebalo da imam dovoljno svojih pesama. Ne mogu da pevam mnogo tuđih kompozicija na svom koncertu. A sada, kada sam se ostvarila u ulozi majke i supruge, moja potreba za izražavanjem kroz muziku je još veća. Dakle, pravo je vreme za koncertnu turneju.

Odlična reklamna kampanja sa akapela pevanjem jasno ukazuje da je tvoj moćni glas najveći spektakl za publiku, ali i da tebi nije potrebna ni pirotehnika, ni druga čudu…

- Ideju je iznedrio fantastični tim Minacord produkcije koji mi uz podršku Melos estrade organizuje ovaj koncert. Svetlosni i scenski efekti na koncertu će biti izvanredni, ozvučenje takođe, priprema se odličan ambijent i to je sve sastavni deo ovako velikih događaja. Ali kao što ste i sami rekli, dobra pesma, odnosno glas, najvažnija su stvar i nešto što se najviše pamti i u čemu se uživa. Volela bih da to veče publika i ja provedemo na najlepši mogući način i da priredimo koncert za pamćenje”.

Marija Šerifović i ti važite za naše najbolje pevačice. Ona je uspela da kroz koketirinje sa folkom sebi obezbedi lagodniji život. Do koje granice si ti spremna da ideš zarad finansija?

- Dobar pevač može šta god hoće, čas da bude komercijalan, pa sledeći put alternativan, pa opet nešto treće. Jer, dobar glas je dobar glas i uvek ima svoju cenu. Marija je svesna toga i s razlogom se oseća sigurno u svojoj koži. Ja sam uvek spremna da pomeram granice i da se unapređujem, ali ne zbog bilo kakve koristi, već najviše zbog sebe same.

 

Da li ti je nekad bilo nelagodno što nekvalitetni pevači zarađuju više novca jer umeju da se nametnu publici i medijima?

- Svako ima svoju publiku, svoj način rada i javnog nastupa. Tu nema nikakvih problema, zaista. Naše tržište jeste malo, ali je ujedno i dovoljno da u njemu svako pokuša da pronađe svoje mesto. Sa druge strane, o ukusima se može doveka raspravljati, ali jedno uvek treba imati na umu – niko nije zvezda bez razloga.

Šta misliš, kako bi danas izgledala tvoja karijera da nisi počela saradnju sa Željkom Joksimovićem, misliš li da bi možda odustala ili krenula drugim putem?

- Ne bavim se time šta bi bilo da je nešto bilo drugačije. Zanima me samo kakvo je stanje sada i šta se može još uraditi da se stvari pokrenu dalje u dobrom pravcu. Željko je obeležio početak moje karijere, a kao kolega i prijatelj je uvek tu kad su bitne stvari događaju. Jako sam mu zahvalna na izuzetnoj podršci i pomoći.

Mnogi očekuju da on bude gost na tvom koncertu, ali i da suprug Ivan zapeva sa tobom na sceni…

- Ništa vam neću otkriti. Po odgovor morate da dođete na koncert!

 

Kažu da Željko voli da drži sve stvari pod kontrolom, je l’ ti to nekada smeta?

- On je neverovatno kreativan, ali u isto vreme i profesionalan, precizan, odgovoran i posvećen poslu kojim se bavi. Zato je svaka saradnja sa njim pravo zadovoljstvo. S obzirom na to da se njegova produkcijska kuća Minacord bavi organizacijom koncerta, potpuno sam sigurna da će sve biti na vrhunskom nivou.

Jedna pevačica je izjavila kako si ti dosadna u modnom smislu. Međutim, pokazala si da umeš da budeš vrlo seksi i šik. Spremaš li neko iznenađenje za koncert?

- Hvala na komplimentima. Ceo koncert će biti jedno veliko iznenađenje, strpite se još malo, pa ćete sve videti.

Zamisli kakav bi šok bio da se pojaviš u trikou sa kristalima poput Dženifer Lopez!

- Odustala sam od te ideje, jer me je preduhitrila Bijonse! (smeh)

Ima i onih koji kažu da ti suprug Ivan Bosiljčić ne dozvoljava da se oblačiš seksepilno?

- O mom izgledu u javnosti brine moja stilistkinja Tijana Todorović, a Ivanu se sviđa sve što ona osmisli za mene.

Komentari (0)

Loading
Jordan Ginović Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti