Jelena Tomašević u "Sava centru" održala koncert za pamćenje

Jelena Tomašević u "Sava centru" održala koncert za pamćenje

Autor: | 25/10/2016

0

Jelena Tomašević je napravila atmosferu za pamćenje na svom prvom solističkom koncertu koji se večeras održava u "Sava centru" u Beogradu. Oko pet hiljada ljudi okupilo se da čuje hitove naše pevačice sa njena dosadašnja dva albuma "Panta rei" i "Ime moje", i već od prvih taktova krenuli su da đuskaju u ritmu muzike.

- Ovo je veče koje sam dugo čekala - rekla je Jelena po izlasku na binu, ne krijući oduševljenje i šireći pozitivnu energiju sa svojom publikom.

Pesma kojom je Jelena otvorila koncert bila je "Radio svira za nas", a potom su se ređali hitovi kao što su "Bitanga i Princeza", "Da mi je da mi se vrati", "Život u koferima", "Okeani" i mnogi drugi. Na izvođenje "Melanholije", ceo "Sava centar" podigao se na noge, zadivljen njenim neverovatnim glasom.

Veliki broj poznatih prisustvovao je koncertu, a osim supruga Ivana Bosiljčića, u prvim redovima Sava centra našli su se i Željko Joksimović sa suprugom Jovanom, kao i brojne kolege kao što su Sergej Ćetković, Emina Jahović, Milan Stanković, Snežana Đurišić, Goca Tržan i drugi.

Zbog ogromnog interesovanja publike, Jelena Tomašević će 4. novembra prirediti još jedan koncert u "Sava centru", na kom će se pojaviti veliki broj prijatelja na bini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo