Sofija Rajović zbunjuje: Glumica sam, nisam voditeljka, ali glumim voditeljku

Sofija Rajović zbunjuje: Glumica sam, nisam voditeljka, ali glumim voditeljku

Autor: | 29/10/2016

0
Foto: Mirko Tabašević

Sofija Rajović bila je na premijeri filma “ZG80”, u kojem glumi voditeljku. Iako smo je kao TV lice gledali u projektu “Audicija”, a pre toga i u mnogim drugim emisijama, ona kaže da je po vokaciji glumica, te da joj smeta epitet voditeljke.

- Greška je to. Ja se glumom bavim od moje 14. godine i sticajem okolnosti ili trbuhom za kruhom, desilo se da me potpisuju kao voditeljku, što je netačno. Mislim, nije netačno, ali je tako - kaže Sofija, koja i u novom filmskom ostvarenju glumi voditeljku.

Na naše pitanje kako se uklopila u komediju o navijačima i navijačkim grupama koje su postojale pre nego što je rat u Hrvatskoj buknuo, ona kaže:

- Režiser Igor Šeregi me je pozvao, ja sam prihvatila da igram malu ulogu i eto... Igram voditeljku - sa osmehom otkriva voditeljka. Pardon, glumica, za Alo.

Ona je upravo stigla iz inostranstva, gde je spojila lepo i korisno, a u Srbiji je opet čeka voditeljski posao, gle čuda.

- Doputovala sam iz Toronta, gde sam bila mesec i po dana. Spojila sam odmor i posao. Učestvovala sam na jednom festivalu, prvi put sam radila scenografiju, bila sam iza kamere i jako sam srećna. Taj festival se zove “48 sati”. Ovde ću nastaviti saradnju sa “Pinkom”, a očekuje me i premijera filma “Vojna akademija” - kaže Sofija, u razgovoru za Alo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: sofija rajović

Pročitajte još