Nevena Ristić: Jedino je brak vredan prave i istinske borbe

Nevena Ristić: Jedino je brak vredan prave i istinske borbe

Autor: | 31/10/2016

0


Kad je pre tri meseca otišla u Zagreb u posetu dečku Marku Vukešu (26), glumica Nevena Ristić (26) nije znala šta joj se sprema.

Sve je teklo uobičajenim ritmom: druženje, razmena nežnosti, šetnje.

A onda je usledio obrt: pevač je zaprosio našu mladu glumicu, poznatu po ulogama u TV serijama “Bićemo prvaci sveta” i “Vojna akademija”.

Kako je njen odgovor bio “da”, mladi par već planira venčanje za početak leta 2017.

Nikad nisam maštarila o tome kako bi moja veridba trebalo da izgleda, oduvek sam o tome razmišljala kao o činu u kome se dvoje prepoznaju ili ne. Nisam znala šta mi Marko sprema. Primetila sam da se uzvrteo, ali nisam tome pridavala posebnu važnost, mislila sam da ima puno obaveza tog dana i da je zato nervozan. Kasnije mi je rekao da je bio uzbuđen, ali i srećan, jer je osetio moju radost i potajno priželjkivanje “tog trenutka” – otkriva glumica.

Dugo su novi status krili od drugih, no odala ih je vrlo očigledna stvar – prsten.

Iz želje da ne pravimo veliku dramu oko toga što smo se verili, nikome ništa nismo pričali. Sve dok najbliži nisu primetili novi prsten na mojoj ruci, pa su morala da uslede objašnjenja. Svi su radosno primili tu novost i sad željno iščekuju veliki dan. Svadbu smo zakazali za leto sledeće godine.

Ostatak intervju sa našom novom glumačkom nadom pročitajte ovde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: Nevena Ristić

Pročitajte još