Jelena Tomašević ima specijalnu rođendansku želju: Volela bih da me iznenadi jedna bebica!

Jelena Tomašević ima specijalnu rođendansku želju: Volela bih da me iznenadi jedna bebica!

Autor: | 09/11/2016

0

Jedna od najpopularnijih pop pevačica i najbolji vokal na ovim prostorima, Jelena Tomašević, nedavno je održala dva spektakularna koncerta u prepunom centru “Sava”.

Pevačica je još veće simpatije publike dobila otkako je u žiriju najpopularnijeg dečijeg takmičenja u regionu “Pinkove zvezdice”, a kandidati često biraju upravo njene pesme kako bi se predstavili u što boljem svetlu.

Nakon dva i te kako uspešna koncerta, Jelena razmišlja i da se po treći put pokloni publici u Sava centru.

– Ovih dana ćemo sesti da pričamo o tome da li da radimo i treći koncert. Mnogo dragih ljudi me je podržalo, a najviše moja publika – rekla je vidno uzbuđena pevačica.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-tomasevic-jos-jednom-ocarala-i-zacarala-beograd-video/

Jelena je 33. rođendan proslavila 1. novembra, uz ćerku Ninu i supruga Ivana Bosiljčića, a najveći poklon bila su joj dva uspešna koncerta i to što ju je ćerka bodrila iz prvog reda.

– Bila je na drugom koncertu, oduševljena je. Htela je da izađe na binu, ali sprečili su je – ispričala je kroz osmeh Jelena.

Jelena Tomašević: Ne plašim se da će mi neka Ruskinja preoteti muža

I dok sabira utiske nakon velikog uspeha, ne krije da je za to zaslužna i podrška supruga.

– Ivan mi je najveća podrška i bio je prezadovoljan i veoma ponosan. Mnogo mi je značilo što je tu bio i za prvi i za drugi koncert, što nije morao da putuje u Rusiju na snimanja – rekla je Jelena, a onda pred premijernim kamerama sa publikom podelila i potajnu rođendansku želju.

– Volela bih da me iznenadi jedna bebica – rekla je Jelena, piše Pink.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-tomasevic-o-bracnoj-sreci-verujem-mom-muskarcu-i-podrzavam-ga-maksimalno/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još

Najnovije vesti