Mama Branislava Trifunovića podržava vezu sa Aleksandrom: Izgleda da će se Bane oženiti pre Sergeja

Mama Branislava Trifunovića podržava vezu sa Aleksandrom: Izgleda da će se Bane oženiti pre Sergeja

Autor: | 23/11/2016

0

Iako je već neko vreme poznato da Branislav Trifunović uživa u vezi sa Aleksandrom Erić, studentkinjom inženjerskog menadžmenta, koja je i didžej, poznata pod umetničkim imenom Aleksandra Duende, sve donedavno par je svoju vezu uspešno držao podalje od radoznalih očiju javnosti. To se ipak nedavno promenilo. Tridesetosmogodišnji glumac i dvadesettrogodišnja studentkinja, koja se bavi didžejingom, modelingom i dizajniranjem nakita, pojavili su se zajedno na žurki "Gorkog lista", čije je Aleksandra promotivno lice. Naočigled prisutnih, vidno zaljubljeni par je razmenjivao nežnosti, uživajući u društvu prijatelja i poznanika, kao i u sjajnoj atmosferi.

Mada se godinama trudi da privatni život zadrži što dalje od javnosti, s namerom da u prvi plan istakne profesionalni angažman kojem je maksimalno posvećen, beogradski glumac pomenute večeri nije mario zbog prisustva brojnih medijskih ekipa i fotoreportera. Svojim dolaskom javno je podržao izabranicu, čiji je lik u okviru pomenute kampanje nedavno osvanuo na bilbordima i u medijima širom zemlje. Dosledan stavu da ne komentariše emotivni život, poznati glumac dao je kratak i jasan komentar.

- Moj stav je da ne komentarišem javno svoj privatni život i to se neće promeniti. Moje prisustvo na događaju je sasvim dovoljno - rekao je Trifunović za "Hello!". Njegova izabranica imala je sličan komentar:

- Mogu da kažem da sam prezadovoljna kampanjom, ali ne bih komentarisala Banetov dolazak.

Za razliku od najmlađeg člana porodice Trifunović, Slobodanka Trifunović, majka Branislava i Sergeja Trifunovića, ne suzdržava se da izrazi zadovoljstvo novom izabranicom svog mlađeg sina.

- Jedva čekam svadbu. Bane me je upoznao sa Aleksandrom i stvarno je dobra devojka, organizovana je i veoma fina, što je retkost za današnje devojke. Sada izgleda da će se Bane oženiti pre Sergeja, ali nikad se ne zna. Životna želja mi je da dobijem unuče i daće Bog da se to i desi - iskrena je majka poznatih glumaca.

Branislav i Aleksandra već godinu dana uživaju u skladnoj emotivnoj vezi, podržavajući jedno drugo u svemu što rade, i odaju utisak savršenog para.

Nakon što je pre nekoliko meseci na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj drži jedan magazin o venčanjima, poznati umetnik zagolicao je maštu javnosti, koja je to smatrala indirektnom najavom venčanja, što su s oduševljenjem komentarisali i njegovi pratioci na "Instagramu". S druge strane, njegova izabranica često šeruje zajedničke fotografije, na kojima je očigledno da su jedno u drugome našli savršenu polovinu. U prilog tome govore i brojna zajednička putovanja na koja odlaze kad god im slobodno vreme to dozvoli, a destinacija na kojoj posebno uživaju je Španija.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/branislav-trifunovic-odlucio-da-se-zeni-aleksandra-je-ona-prava-foto/

Pre nešto više od godinu dana zgodna studentkinja postala je deo ženskog didžej sastava Girl Panic, a zahvaljujući profesiji kojom je počela da se bavi iz hobija i iz ljubavi prema muzici, Aleksandra često obilazi atraktivne destinacije širom sveta, pa je tako prošlu Novu godinu dočekala za miks-pultom u Tanzaniji. Avanturistički duh mlade Beograđanke očigledno prija poznatom glumcu, koji uspešno prati njen dinamičan životni tempo. Osim što uživa u klupskim nastupima svoje izabranice, na kojima se ponekad i sam upusti u kreiranje plej-liste za miks-pultom, Branislav je maksimalno posvećen svojoj glumačkoj profesiji u kojoj se okušao i u producentskom poslu. Trenutno u svom matičnom pozorištu "Atelje 212" igra predstave i s nestrpljenjem iščekuje predstojeću premijeru filma "Stado", rediteljski prvenac Nikole Koja, u kojem će publiku zasmejavati u ulozi advokata. Pošto je dolaskom na žurku podržao Aleksandru u njenom poslovnom angažovanju, nema sumnje da će i njegova izabranica krajem novembra učiniti isto na premijeri novog filma svog dečka.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Boško Karanović

Najnovije vesti