Venčali se Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević

Venčali se Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević

Autor: | 27/11/2016

0

Završeno je crkveno venčanje srpskog tenisera Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević. Venčanje je održano je u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu.

Svadbeno veselje, kao i građansko venčanje Aleksandre i Viktora, održano je u beogradskom hotelu "Kraun plaza", a nakon odlaska po mladu, svatovi među kojima su i Novak Đoković i članovi srpskog Dejvis kup tima uputili su se u crkvu Aleksandra Nevskog, gde je održano crkveno venčanje.

A photo posted by @milena.pavlovic on Nov 27, 2016 at 8:02am PST

Građansko venčanje je održano u holu, gde je postavljeni baldahini.

A video posted by Dusan Lajovic (@dutzee) on Nov 27, 2016 at 8:15am PST

Mladoženja je po suprugu krenuo belim automobilom. Svečano odelo Viktor je kupio u Nemačkoj, kako je otkrio za magazin "Gloria".

- Moja buduća supruga Aleksandra je uradila najveći deo posla, meni je preostalo manje-više da se složim s njom. U šali mi kaže da ću biti gost na sopstvenom venčanju - rekao je nedavno teniser.

Dok se Viktor ulepšavao, gosti su počeli da pristižu na mesto okupljanja svatova. Nakon toga svatovi su se uputili ka kući Viktorove izabranice Aleksandre, gde je teniser po običaju "kupio" mladu, za čitavih 1.500 evra!

Oko 200 gostiju upriličiće ovaj svečan dan, a Viktor ima čak dva kuma – jednog za crkveno venčanje, drugog za građansko.

U crkvi je kum bio Uroš Lazić, a kod matičara Nikola Vujadinović. Objica su prijatelji iz detinjstva. Teniser je Aleksandru zaprosio za vreme održavanja Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu.

Ranije je naručio prsten u jednoj poznatoj juvelirskoj kući.

- Kako smo bili nerazdvojni, trebalo je da smislim razlog zbog kojeg neću biti pored nje sat-dva, koliko mi je trebalo da odem po prsten. Ponudio sam se da joj kupim kremu koja joj je trebala. Ništa nije posumnjala. Frka mi je bila kad sam uzeo prsten jer sam bio u panici da ću ga izgubiti, zato sam hteo što pre da je zaprosim. Šetali smo uveče Central parkom kad sam je pitao da li želi da se uda za mene i ponudio joj prsten. Prvo je mislila da se šalim, a zatim je delovala izgubljeno, nije znala kako da reaguje od sreće. Ubrzo je rekla – da. Bila je to romantična, rekao bih, čarobna noć u Central parku - ispričao je Viktor za "Gloriju".

Svatovi su se skupili ispred crkve Aleksandra Neveskog, gde su se veselili uz trubače i Užičko kolo.

Aleksandra i Viktor stigli su u crkvu nešto posle 14.30 časova. Aleksandra je na svoj najznačajniji dan ponela venčanicu Biljane Tipsarević koja je kreirala odevne kombinacije i za mladinu, ali i mladoženjinu mamu, piše pink.rs.

Janko i Biljana Tipsarević

Pre njih na venčanje su pristigle i Viktorove kolege Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom, kao i teniser Nenad Zimonjić. Janko je pred crkvom kitio trubače, a prisutnim novinarima požalio se da kasni na venčanje svog prijatelja i kolege.

Novak Đoković će sa suprugom Jelenom je došao u hotel gde održava svadbeno veselje.

Iako je na raskošnom meniju uz mladenačku tortu bilo mnogo domaćih specijaliteta, Novak Đoković nije dao sebi oduška, već se striktno držao svoje ishrane. Preskočio je đakonije od mesa na bogatom meniju u "Kraun plazi" i odabrao, kako prenose novosti.rs, poseban vegetarijanski meni na kome su bile salata od artičoka, rolnice od povrća sa kokosovim mlekom i pirinčanim listićima i gulaš od bundeve.

Ekskluzivne fotografije i sve zanimljive detalje sa venčanja Viktora Troickog i Aleksandre Đorđević moći ćete da vidite u magazinu Hello! koji izlazi 5. decembra!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel

Pročitajte još