Da li znate koliko je važan tečni kolagen organizmu?

Da li znate koliko je važan tečni kolagen organizmu?

Autor: | 09/11/2020

0

Kolagen je jedan od najvažnijih elementa u organizmu i osnovni gradivni materijal vezivnog  tkiva. U kakvom stanju su organi, da li je otpornost na bolesti veća često zavisi od kolagena. Zato je pored prirodnog kolagena potrebno unositi u organizam adekvatne količine kolagena koje mogu da utiču na stanje i izgled kože, kao i na ostale organe. 

Poznato je da se kolagen nalazi u mišićima, kostima, koži, tetivama, kao i u krvnim sudovima. Najbrojniji je protein u našem telu i koristi nam kao lepak za zglobove. S druge strane podstiče i održava mladalački izgled, dajući koži elastičnost, hidriranost i sjaj. Upoznajte se sa tečnim Kolagen shotom.

Borice, sjaj, mladalački izgled

Kolagen shot u svom sastavu ima MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine i cink. Njegova prednost je što sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena, koji se koristi u medicinske svrhe i spada u kolagen tipa 1. Tečno stanje je prednost, jer ima do 10 puta bolju apsorpciju nego drugi kolageni u prahu ili tabletama. MSM nazivaju i mineralom lepote, a zapravo je reč o organskom sumporu koje telo apsorbuje i koristi za mnogobrojne procese u organizmu i stimuliše produkciju kolagena i keratina koji su važni za očuvanje mladalačkog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju kome doprinose biotin i cink. Konzumirajući Kolagen shot svakoga dana unosi se u organizam dovoljna količina vitamina C koja apsorbuje MSM i vitamin E koji ima zadatak zaštite od oksidativnog stresa. Ovako ujedinjeni vitamini pomažu u normalnoj funciji imunološkog sistema, kao i u otklanjanju umora i iscprenosti.   

Metabolizam, bolovi, grip, upale …..

Potrebno je da znate da kolagen poboljšava zdravlje jetre, ubrzava metabolizam, smanjuje bolove u zglobovima, pospešuje zdravlje kardiovaskularnog sistema, smanjuje vidljivost celulita. Stručnjaci kažu da je dobar kao prevencija protiv gripa, jer pomaže u smanjenju upala i doprinosi optimalnom zdravlju creva i probavnog sistema.

Slušajte svoj organizam i spavajte, hranite se zdravo, budite fizički aktivni, naučite da se nosite sa stresom, čitajte, smejte se i naravno, za dobro jutro i svaki blistav dan više saznajte o proizvodu Kolagen shot na www.collagenshot.rs . Vaš organizam će reći hvala svakoga dana za sve što uradite za njega, jer to pamti i vraća zdravljem i lepotom u zrelim godinama.

Šta je MSM?

Metilsulfonilmetan ili organski sumpor (MSM) je noviji dodatak prehrani koji osim estetskih uticaja na lepotu ima i protuupalno dejstvo. Sumpor je nakon kalcijuma i fosfora, treći najzastupljeniji mineral u našem organizmu i potreban je za proizvodnju kolagena. Mnogobrojna istraživanja potvrđuju da sumpor sadrži MSM i da može pomoći kod problema s kožom (ekcemi, rozacea, akne, dermatitis). On povećava gipkost zglobova, pomaže kod smanjenja oteklina i upala koje su često prisutne kod reume, artritisa, reumatoidnog artritisa i osteoporoze. Ima dejstvo kod probavnog trakta, a pomaže i kod izlučivanja teških metala iz organizma. Mnogi korisnici su svoju priču o konzumiranju stavili na Instagram profil @gaianaturelle_adria. Multifuncionalnost u jednoj dozi Kolagen shota svakoga dana na duge staze i bez koga se ne može zamisliti dnevna beauty rutina.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo