Sve što treba da znate pre nego što odlučite - Za ili protiv šiški?

Sve što treba da znate pre nego što odlučite - Za ili protiv šiški?

Autor: | 12/11/2020

0

Od kada su vodeći svetski frizeri francuski bob proglasili frizurom godine, sve više žena razmišlja da promeni svoju frizuru i ošiša šiške. Šiške su definitivno detalj na kosi, koji pruža potpunu transformaciju, ali ujedno, zahtevaju mnogo strpljenja, stilizacije i uloženog truda. Pored toga veoma je važno da povedete računa i o teksturi svoje kose ukoliko želite da ošišate šiške.

Sve što treba da znate o šiškama

Šiške zahtevaju ozbiljan trud

Iako na "Instagram" fotografijama deluje da ih je jednostavno stilizovati i da zahtevaju svega pet minuta pažnje, šiške su izuzetno zahtevna frizura. One se moraju redovno skraćivati i svakodnevno stilizovati, što zahteva puno više vremena i truda, nego što se na prvi pogled čini.

Pročitajte: Promena o kojoj se priča - Seka Aleksić neprepoznatljiva (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана 10. Нов 2020. у 7:45 PST

Šiške - odluka na duže staze

Znate onu čuvenu - Kosa brzo raste! U tome neretko ima istine, ipak, ako odlučite da ošišate šiške, morate imati na umu da ste se odlučili na tu frizuru i to na duže staze, jer one neće izrasti za mesec ili dva. Potrebno je mnogo više vremena, da izrastu do željene dužine.

Kovrdžava kosa je poteškoća

Ukoliko želite ovu frizuru, a imate kovrdžavu kosu, biće vam potrebno mnogo više proizvoda za stilizaciju, ali i dobro uvežbana tehnika za ispravljanje šiški. Da biste savladali tehniku, neophodno je da zamolite frizera da vam pokaže kako do savršene frizure.

Pročitajte: U duhu Pariza osamdesetih - Hit frizura ove jeseni (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) дана 28. Авг 2020. у 1:07 PDT

Curtain bangs - odličan početak

Ukoliko želite šiške, ali još niste sigurni da li ste na to spremni, ošišajte curtain bangs. Reč je o šiškama koje su duže, stepenasto ošišane i uokviruju lice. Važe za sjajnu frizuru, a ujedno su sjajan test, kroz koji će vam postati jasno da li ste spremni da ošišate šiške.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Anetlanda iStock Getty Images Plus via Getty Images

Pročitajte još