U duhu Pariza osamdesetih: Hit frizura ove jeseni (foto)

U duhu Pariza osamdesetih: Hit frizura ove jeseni (foto)

01/10/2020

0

Početkom jeseni, kao i svake godine, dolazi do promene trendova u "fashion" i "beauty" svetu. Kada su trendovi u pitanju, sudeći po onome što se može videti na ulicama Milana, tokom nedelje mode, izbor vodeće frizure za ovu jesen je donet. Hit frizura - francuski bob, samo je varijacija na temu omiljene frizure, koju popularne influenserke nose već sezonama.

Bob, najpopularnija frizura u proteklih nekoliko sezona, jednim imenom obuhvata sve varijacije i dužine paža. Hit frizura - francuski bob, koji će obeležiti ovu jesen podrazumeva paž do ivice usana i šiške, koje će licu dati potpuno drugačiji izgled.

Pročitajte: Nova frizura Ivone Pantelić glavna tema na Instagramu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on Sep 27, 2020 at 7:19am PDT

Reč je o chic frizuri inspirisanoj osamdesetim godinama, Parizom i beretkom, koja će se tokom jeseni takođe nositi kao omiljeni aksesoar. Bob se kao frizura u Francuskoj pojavio 1920. i od tada postoji niz varijanata.

Jedan od omiljenih frizera, brojnih poznatih dama, otkrio je u čemu je tajna nove hit frizure, koja će se nositi ove jeseni.

Pročitajte: Da li biste ponele ovaj trend u farbanju kose?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on Sep 9, 2020 at 8:30am PDT


- Mislim da su meseci karantina inspirisali mnoge devojke da prigrle svoju prirodnu teksturu kose i da isto tako pronađu frizuru koja je jednostavna i praktična za održavanje, a da u isto vreme sa sobom donosi određen "stylish" efekat kada je to potrebno - poželjno je naravno bez asistencije profesionalca. Zato je upravo ova frizura doživela svoj veliki come back - rekao je poznati frizer Aleks Braun.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković guliver/getty, instagram