Šta joj se dogodilo: Bilja Krstić konačno u javnosti, na prvi pogled pomislićete da to nije ona (foto)

Šta joj se dogodilo: Bilja Krstić konačno u javnosti, na prvi pogled pomislićete da to nije ona (foto)

Autor: | 08/10/2022

0

Izgled Bilje Krstić svi komentarišu

Početkom godine kao bomba je odjeknula vest da je naša sjajna umetnica Bilja Krstić teško bolesna. Uplašila se i sama Bilja, pa je na svom „Fejsbuku“ odmah objasnila o čemu se radi i sve okrenula na šalu.

"U nedostatku svežih vesti iz života javnih ličnosti, ni kriva ni dužna dospeh i ja na dnevni red. Prvo sam bila u šoku kada mi je javio prijatelj koji nije mogao da prestane da se smeje, rekavši: „Da mi je znati ko ti pravi ovakvu reklamu pred sutrašnji koncert u Novom Sadu?“ I zaista pročitah zastrašujuću vest o mom zdravlju (a da ja pojma nemam o tome). Naravno, prepadoh se u trenutku... Od jutros mi je prepun inboks i svi su zabrinuti zbog „teškog zdravstvenog stanja“. Novinari me nisu zvali, niti intervjuisali ovih dana", napisala je Bilja i demantovala lažne vesti. 

Pročitajte: Bilja Krstić - I kada imam slobodan trenutak, izmislim sebi neki posao

Ipak, u javnosti je nije bilo... 

ATA Images

 

A onda se sinoć na otvaranju 6. međunarodnog Etnology Festa, posvećenog promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta pojavila lepša nego ikada.

Pročitajte: Olja mu nije bila jedina inspiracija - Đorđe Balašević je svoj veliki hit posvetio ovoj poznatoj pevačici (foto)

Boško Karanović

 

Izgled Bilje Krstić toliko je oduševio prisutne da je na prvu loptu mnogi nisu ni prepoznali. Kosa je dosta kraća sa modernim svetlim pramenovima, a autfit u najmanju ruku trendi i moderan.

Umetnica je bordo haljinu od trikotaže uparila sa čarapama u istoj nijansi, a mantil i čizme od prevrnute kože u najlepšoj, jesenjoj braon boji Biljin stajling učinili su savršenim. 

Bravo!

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti