Oglasila se Bilja Krstić posle vesti da je kritično: Svi su zabrinuti, ovo je istina o mom zdravlju!

Oglasila se Bilja Krstić posle vesti da je kritično: Svi su zabrinuti, ovo je istina o mom zdravlju!

Autor: | 09/03/2022

0

Zdravlje Bilje Krstić glavna tema o kojoj se priča, umetnica se oglasila

Biljana Krstić, umetnica koja je sa svojom grupom „Bistrik“ širom sveta proslavila našu tradicionalnu muziku, nedavno je pričala o virusu koksaki, sa kojim se susrela na početku pandemije. Sada je, srećom, sa njenim zdravljem sve u redu, a vratila se i nastupima, bar koliko situacija dozvoljava. No, kako su neki mediji jutros ponovo preneli tu priču, mnogi njeni prijatelji i poznanici su se zabrinuli, misleći da se problem vratio. Uplašila se i sama Bilja, pa je na svom „Fejsbuku“ odmah objasnila o čemu se radi i sve okrenula na šalu.

Pročitajte: Bilja Krstić - I kada imam slobodan trenutak, izmislim sebi neki posao

Promo

 

‒ U nedostatku svežih vesti iz života javnih ličnosti, ni kriva ni dužna dospeh i ja na dnevni red – napisala je, zapitavši se šta li je u glavama novinara koji objavljuju „lažne i bombastične naslove“.

‒ Prvo sam bila u šoku kada mi je javio prijatelj koji nije mogao da prestane da se smeje, rekavši: „Da mi je znati ko ti pravi ovakvu reklamu pred sutrašnji koncert u Novom Sadu?“ I zaista pročitah zastrašujuću vest o mom zdravlju (a da ja pojma nemam o tome). Naravno, prepadoh se u trenutku... Od jutros mi je prepun inboks i svi su zabrinuti zbog „teškog zdravstvenog stanja“. Novinari me nisu zvali, niti intervjuisali ovih dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin