Dan počinje veoma rano, a bjuti trik ne krije: Ilda Šaulić na svom licu uvek ima ovo, efekat je sjajan (foto)

Dan počinje veoma rano, a bjuti trik ne krije: Ilda Šaulić na svom licu uvek ima ovo, efekat je sjajan (foto)

Autor: | 26/05/2022

0

Lice Ilde Šaulić zahvaljujući ovome izgleda savršeno

Ilda Šaulić je godinama u grupi najbolje stilizovanih i najnegovanijih javnih ličnosti. Međutim, susret s njom nismo iskoristili da bismo saznali njene „beauty“ tajne, jer ih i nema. Uvek je bez oklevanja govorila kako o tretmanima na koje odlazi, tako i o proizvodima koje koristi.

Čime skidate šminku?

‒ Micelarnom vodom, nebitno kog brenda, a pre dve godine otkrila sam rukavicu za skidanje šminke. Posebno mi je praktična kad idem na put.

Pročitajte: Ilda Šaulić presrećna - Toliko se radujem bebi

Miloš Nadaždin

 
 

Šta vaše lice „očekuje“ svakog jutra?

‒ Zavisi od jutra, koje uvek počinje u sedam. To mi je najlepši deo dana, bez obzira kada sam legla Emu spremam za vrtić. Posle umivanja ide losion, pa krema za lice. Budući da se vrlo malo šminkam, eventualno ću staviti „La-Roche Posay“ toniranu kremicu sa zaštitnim faktorom.

Da li često menjate kreme?

‒ Leti na licu imam jedne, a zimi druge. Koža mi je malo masnija, pa sada, kad je toplo, koristim Šanelovu laganu kremicu „Le Lift“ i „Hydra beauty“ mikroserum. U ovim godinama nije loše ni da bude „malo lift“. (smeh) Ništa ne kupujem zato što sam videla lepu reklamu ili je divna ambalaža, već se konsultujem sa doktorkom koja vodi računa o mom licu. Dok sam bila devojka dugo sam koristila kreme koje je kozmetičarka pravila za mene.

Koje tretmane volite?

‒ U ordinaciji „Medisimo“ radili su mi neke fine, blage tretmane „Candela“ laserom, jer nisam pristalica ničeg invazivnog. Doktorka Jelena Jeftić našla je pravu meru za mene.

Promo

 

Lice Ilde Šaulić neguju profesionalci

U „Medisimu“ ste bili i u hiperbaričnoj komori. Šta vam je ona donela?

‒ Da nisam došla kod njih, sigurno ne bih rekla „baš ću da probam kako je“, mada imam prijatelje koji obožavaju hiperbaričnu komoru. Moram da priznam da je meni sve to delovalo veoma daleko, a ispostavilo se da je odlična stvar. Zaista „podigne organizam“, a posebno mnogo znači ako se osećaju posledice korone, posle prehlade ili kada ste premoreni. Bila sam u komori i neposredno pred put u Kanadu, jer se stvarno oseti priliv energije.

Za šta vam je vaš kum Laza, poznati šminker, u skorije vreme rekao – ovo obavezno kupi?

‒ Nedavno smo zajedno bili na putu, pa kad smo ušli u jednu radnju sa šminkom, rekla sam mu – e, sad reci šta mi treba. Stalno ga podsećam da njegove zamisli, vezane za moju šminku, ne mogu da sprovedem u delo. Većinu stvari koje po njegovom savetu kupim uglavnom samo gledam. (smeh) I tada sam mu rekla da bira samo ono što ću sama umeti da lepo koristim. Za ovih pet stvari kaže da su mi dovoljne za „brzinsku dnevnu šminku“: „Nars blush – Orgasm“, „Diego della Palma“ – maskara „Ciglione“, „Armani fabric foundation“, „Charlotte Tillbery – lipstick Penelope Pink“, „Artdeco – Perfect teint illuminator“.

Pročitajte: "Seks i grad" na srpski način - Ilda, Marina Visković, Dajana i Marina Tadić haraju Beogradom (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Da li slušate savete tipa treba piti mnogo vode, spavati ovoliko ili onoliko sati?

‒ Radije osluškujem svoj organizam. Radim ono što mi prija, jer sigurno ne reagujemo svi isto ako nešto učinimo ili popijemo. Niko ne treba da mi kaže da, kad se malo više umorim, treba da unosim više tečnosti i vitamina. (smeh) Brzo se opustimo, uđemo u kolotečinu, pa kad se zdravlje poljulja, govorimo: „Eto vidiš, trebalo je drugačije“. Da ne bi bilo tog „eto vidiš“, bez obzira na to koliko brzo živimo, u nekom trenutku treba da kažemo ‒ pravim pauzu, ovo je vreme za mene.

Kada ste počeli da se farbate?

‒ U 18. sam izvukla pramenove, koje niko nije primećivao. Mislila sam da se „nešto desilo“, a kosa je izgledala skoro isto. Međutim, kad sam se „upoznala“ sa farbom, promenila sam sve moguće boje, počev od zift crne. Moja prirodna boja je tamnosmeđa, ali već dugo osećam da je ovo prava nijansa za mene.

Pročitajte: Potpuno drugačije slavlje Ilde Šaulić - Svi komentarišu jedan detalj (foto)

Od koga ste dobili najbolji beauty savet?

‒ Opet moram da pomenem Lazu. Doduše, kad žuri, ne da nema saveta, već mi kaže: „Šaulićka, ti si lepa žena“, a kad ima vremena, govori mi: „Nema žurbe, treba nam detaljno sređivanje“. Iako ljudima izgledam kao neko ko se „licka“ ceo dan, nisam taj tip žene. Želim da sebi posvetim pažnju, ali nema tog „beauty“ mesta u koje ću ući ujutru, a izaći uveče.

Šta vam je važno da što pre naučite Emu?

‒ Ona već sada voli da se šminka. Uzima sjajeve, pa se kao „macka“. Takva je bila i njena tetka Sanela. Ona se stalno doterivala, od jutra do sutra bila je potpuno sređena, a ja sam bila sportski tip. Ema se danas pet puta presvukla. (smeh)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još