Duga kosa je prošlost: Ovo je Nikol Kidman danas, rastužićete se (foto)

Duga kosa je prošlost: Ovo je Nikol Kidman danas, rastužićete se (foto)

23/07/2021

3

Svojim ulogama Nikol Kidman (54) decenijama oduševljava publiku širom sveta, a mnogi smatraju da je ona majstor transformacije. Ipak, izgleda da se na spomen njenog imena odmah zamišlja visoka zgodna dama, blede puti i duge neukroćene kose. 

Da li zbog godina, uloge i želje da nešto promeni u svom životu, nekadašnja supruga Toma Kruza odlučila se na veliku promenu. Ostala je verna boji, ali njena kosa više nije duga. 

„Na setu“, kratko je napisla glumica i pokazala novu frizuru ‒ kratak bob. Kratka kosa Nikol Kidman sve je ostavila u šoku, ali i nedoumici da li je ovo perika ili njen novi izgled.

Pročitajte: Jede sve, a u šestoj deceniji krasi je savršena figura - Dijeta Nikol Kidman idealna je za one koji nisu čvrstog karaktera

„Šta ti se dogodilo sa kosom?! Gde su lokne? Plašiš nas, reci da nisi odsekla kosu?!“ samo su neki od komentara prestravljenih fanova. Sve do sada Nikol nije odgovarala na pitanja, pa zaista ostaje da se pitamo da li je duga kosa Nikol Kidman prošlost.

Komentari (3)

Loading
Glam 16:57 23.07.2021
Odgovori

Kosa raste! Moždane ćelije propadaju....kod nekih vidimo rapidno...joooj šta si uradila.....aaaaa....

LazMi 17:38 23.07.2021
Odgovori

I kako sada živeti sa ovom informacijom u neizvesnosti da li je ili nije odsekla kosu!?

Dare 17:15 24.07.2021
Odgovori

Pa ona stari??? Pa stvarno otkud sada to? Rastuzih se! Ona je, znači, zahvaćena ciklusom prolaznosti i nikome do sada to da se ne kaže, ili o tome da se piše! Neverovatno!

hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti