Zbogom, plavo: Tamara Krcunović sa novom bojom kose izgleda savršeno (foto)

Zbogom, plavo: Tamara Krcunović sa novom bojom kose izgleda savršeno (foto)

Autor: | 19/05/2021

0

Tamara Krcunović - kosa više nije plava! 

Glumica Tamara Krcunović već neko vreme nije plavuša, a njena nova boja kose toliko joj dobro stoji da se mnogi pitaju zašto se na ovaj korak nije odlučila ranije. Plava nijansa je prošlost, a prirodna smeđa savršeno joj pristaje.

Kako je detinjstvo provela u Alžiru, a zatim živela u Francuskoj, Tamara je naučila šta znači biti umeren, kako u izgledu tako i u ponašanju. Jednostavnost i prefinjenost dve su glavne karte na koje igra, ali ne krije da je od Francuskinja naučila ono najvrednije.

‒ Dok sam živela u Francuskoj naučila sam se meri. Francuskinje su odmerene u svemu, i u izgledu, i u ponašanju ‒ rekla je svojevremeno Tamara za HELLO!.

Pročitajte: Tamara Krcunović o ishitrenim emotivnim odlukama i veri u ljubav - I meni se često svidi prodavac na ulici, pa ne odem da živim sa njim!

Izgleda da je upravo vođena tim pravilom odlučila da svoju plavu kosu, po kojoj je niz godina bila prepoznatjiva, zameni tamnijom nijansom. Verujemo da se na ovaj korak nije odlučila preko noći, jer je veoma samokritična.

‒ Veoma sam stroga i zahtevna prema sebi, prvo ljudski, a potom i profesionalno. Drugi kažu da sam i prema njima stroga ‒ zaključila je popularna glumica za naš magazin.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još