Razvod Ivane Pavković i Petra Mitića pao u drugi plan posle informacije koju je pevačica potvrdila

Razvod Ivane Pavković i Petra Mitića pao u drugi plan posle informacije koju je pevačica potvrdila

Autor: | 10/03/2021

0

Razvod Ivane Pavković i Petra Mitića definitvno se u budućnosti više neće spominjati, jer kako pevačica navodi u njihovom domu dešava se nešto prelepo. Iako se u medijima već duže vreme spekuliše da u njihovom braku ne cvetaju ruže, a oni se povodom ovih pisanje nisu oglašavali, fanovi su prilično zabrinuto iščekivali šta će se dogoditi. 

Pročitajte: Od njihove ljubavi snegovi se tope - Ivana Pavković i Petar Mitić u izdanju u kome ih do sada niste videli (foto)

Ata Images

Naime, više od godinu dana na estradi se šuška da pevačica nije u dobrim odnosima sa suprugom i da je na pomolu razvod. Kako se ne bi više pisalo i nagađalo, Ivana je u emisiji „DeToxic“ iskreno prokomentarisala sve te napise.

- Ne znam odakle sve te gluposti. Ne znam ko priča, u stvari me ni ne zanima. To apsolutno nije tačno. Petar i ja se odlično slažemo i uživamo u našoj ljubavi. Ne želim da se bavim dematovanjem, ali ne dam da mi diraju u brak, jer to je svetinja - u dahu je rekla Ivana i samo jednom rečenicom čitavu situaciju okrenula za 180 stepeni.

Pročitajte: Ivana Petru ispunjava svaku želju - Popularni par odlazi u Španiju

 

 

- Mi čak radimo na tome da dobijemo drugo dete - srećno je rekla prevačica i tako ne samo da je demantovala pisanja o razvodu, već je otkrila i da će se u njihovom domu ponovo začuti plač bebe, kojoj se sin Vujadin najviše raduje. 

Podsećamo, Ivana i Petar su se jedno drugom na večnu ljubav zarekli 2016. godine, a ubrzo zatim ostvarili su se i u ulozi roditelja. Verujemo da će nas uskoro obradovati i prelepim vestima, te da će preslatka tročlana porodica postati bogatija za još jednog člana. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još