Milena Vučić prelepa trudnica, nova frizura je pun pogodak (foto)

Milena Vučić prelepa trudnica, nova frizura je pun pogodak (foto)

Autor: | 24/11/2020

0

Milena Vučić, uprkos svim stravičnim vestima koje svakodnevno pristižu zbog virusa korona, uživa ove jeseni i to u blagoslovenom stanju. Pevačica je krajem septembra otkrila da će na svet doneti devojčicu, kojoj se najviše raduje njen stariji sin Nikša. O nastupima pevačica ni ne razmišlja, već je u potpunosti skocentrisana na svoju drugu trudnoću, za koju priznaje da je mnogo drugačije od prethodne.

Pročitajte: Milena Vučić - U njegovom zagrljaju i podočnjaci dobijaju smisao

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vucic (@vuchicmilena)

Blagosloveno stanje Mileni je ovog puta započelo iscrpljujućim mučninama, a kada je sve prošlo, usledio je period uživanja sa suprugom Nikolim Burovcem i njihovim sinom.

- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu. Hvala Bogu što mi je dao tu mogućnost. Moja prva i druga trudnoća su različite. U međuvremenu sam zaboravila mnoge detalje koji su obežili taj period od devet meseci. Ali nisam zaboravila trenutak kada sam saznala da ću postati majka zdrave bebe, dečaka Nikše. Saznala sam da nosim zdravu devojčicu i mnogo sam srećna, jer je moja velika želja bila da imam ćerku i sina - punog srca je nedavno otkrila Milena, koja se ponovo vratila i svojoj kratkoj frizuri, za koju fanovi kažu da je pun pogodak.

Pročitajte: Milena Vučić - Taj adrenalin, sreća, ispunjenost, ljubavi na pretek, stvarno me pokreću!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vucic (@vuchicmilena)

Pevačica je odlučila i da svoju kosu u potpunosti posvetli, a kako sada izgleda pokazala je u svojoj najnovijoj objavi na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još