Nataša Aksentijević šokirala objavom: Voditeljka se sprema za totalnu transformaciju (foto)

Nataša Aksentijević šokirala objavom: Voditeljka se sprema za totalnu transformaciju (foto)

17/11/2020

0

Voditeljka Nataša Aksentijević još od kada se pojavila na malim ekranima kao glavno lice emisije "DNK" osvojila je svojim šarmom srce domaće publike. Ona ne samo da je veoma uspešna u svom poslu, supruga je, majka, a uz sve to, jedna neverovatno duhovita, ali sasvim obična žena.

Novom objavom na društvenoj mreži "Instagram" Nataša je hrabro iznela činjenicu da trenutno ima 100 kilograma i odlučila da na sebi sprovede eksperiment.

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Dušan i ja nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Aksentijevic (@natasaaksentijevic)

- Ćao, ovo sam ja. Nata žena od 100 kg. Danas počinjem sa jednim eksperimentom. Plan mi je da u narednih godinu dana prepolovim kilažu. Cilj je da vidim šta sve telo - "ambalaža" može da vam odnese/donese. Sve ću to naravno podeliti sa vama - napisala je glumica i voditeljka Nataša Aksentijević.

Iako se na račun svoje kilaže nebrojeno puta našalila, Nataša važi za ženu koja je izuzetno srećna u braku i zadovoljna sobom. Verujemo da na ovaj put polazi hrabro, kako bi društvu pokazala, koliko je estetski izgled postao nametnut i da zbog njega mnoge žene često nemaju priliku da se dokažu. Transformaciju Nataše Aksentijević pratićemo na "Instagramu", a verujemo da će ova vedra i neverovatna žena, naći način da kroz svoju promenu nauči mnogo i svoja znanja, ali i otkrića prenese drugima.

Pročitajte: Nataša Aksentijević priredila ćerki ludu rođendansku žurku na bazenu (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Aksentijevic (@natasaaksentijevic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Instagram, Instagram printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti