Nataša Aksentijević: Dušan i ja nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje

Nataša Aksentijević: Dušan i ja nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje

Autor: | 02/08/2020

0

Voditeljka Nataša Aksentijević u srećnom je braku sa suprugom Dušanom. Po mnogo čemu originalna, Nataša je ostala dosledna sebi i kada je reč o podeli roditeljskih zaduženja.

– Vratila sam se na posao, a suprug je uzeo porodiljsko odsustvo. Tačnije, prva tri meseca se vode kao porodiljsko, ostalo je nega deteta. Duki je neviđeni car! Priznajem, nekada nisam mogla da se načudim udatim ženama koje svaki slobodan trenutak provode sa mužem i decom. Pitala sam se kako ne odlepe od gužve. Sad mi je jasno da je to nešto fenomenalno. U šali kažem da živim “dane mrmota” jer se ne dešava ništa posebno, ali činjenica je da je, kad imate decu, svaki dan drugačiji. Zajedno sa njima otkrivate svet koji vas okružuje, a kroz njihova pitanja dolazite do nekih novih odgovora na stare nedoumice - rekla je prošle godine Nataša u intervjuu za magazin "Hello!".

Voditeljka Nataša Aksentijević - Brak iz ljubavi ispred svega

U novonastalim okolnostima zbog korona virusa Nataša i njena porodica nastoje da žive uobičajeno.

‒ Vodimo normalan život, zaista. Stalno ponavljam da smo Dušan i ja pravi bračni par i da smo decu dobili iz ljubavi. Dakle, nismo od onih koji se ljube za novine, a kod kuće piju lekove za smirenje. Vidim da je to postao trend. Korona je pokazala poražavajući problem društva, porodice ne mogu da funkcionišu u četiri zida. Mi smo tokom prvog talasa epidemije otišli na selo, ne zato što nismo mogli da izdržimo zajedno u stanu već zato što smo želeli da deci omogućimo boravak na svežem vazduhu, mogućnost da trče uz reku, gaze po travi... I sada su sa tatom u prirodi, a ja sam zbog posla ostala u Beogradu.

Glumici i voditeljki koju publika rado gleda ovog leta otvorila su se mnoga profesionalna vrata. Probe za novu predstavu, koja je okupila veću ekipu sa Jelicom Sretenović na čelu, odložene su za neko vreme, a malo će sačekati i početak snimanja sitkoma “Ljubavni zalogaj” u kojem Nataša ima zapaženu ulogu.

‒ Ko čeka dočeka, a ja sam glavnu ulogu čekala do četrdesete godine. (smeh) Mnogo se radujem radu na ovoj seriji. Gledaocima obećavam da će biti prezabavna. Inače, kad već pričamo o poslu, odnedavno sam deo muzičke televizije „K1“. Sa kolegom i prijateljem Peđom Damjanovićem vodim emisiju “Dnevna doza popa”, u kojoj govorimo o aktuelnim događajima iz sveta zabave. Malo je reći da sam prezadovoljna. Konačno sam dočekala da budem tamo gde pripadam. Produkcija je na svetskom nivou, a mi ćemo tek pokazati šta možemo i umemo. A pre nego što se stopostotno usmerim na posao, nadam se da ću ispuniti Heleninu želju i da ćemo porodično otići na more.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović privatna arhiva, Luka Šarac, Jelena Bekvalca