Nataša Aksentijević priredila ćerki ludu rođendansku žurku na bazenu (foto)

Nataša Aksentijević priredila ćerki ludu rođendansku žurku na bazenu (foto)

Autor: | 29/07/2020

0

U danima kada su izlasci i druženje ograničeni, a imajući u vidu da je uz Natašu Aksentijević zabava uvek zagarantovana, njeni prijatelji sa oduševljenjem su dočekali pozivnicu za provod na bazenu. Međutim, pošto je poziv upućen povodom petog rođendana starije ćerke Helene, dnevna žurka organizovana 9. jula bila je namenjena isključivo mališanima.

‒ Mamama sam poručila da, ukoliko žele da se priključe kao gosti, moraju da dođu u dvodelnim kupaćim kostimima, kako bih ja u jednodelnom zablistala kao majka-kraljica ‒ priča nam Nataša, uvek raspoložena za šalu.

‒ Zbog ove situacije sa koronom dvoumili smo se da li da uopšte organizujemo slavlje, a onda nam je Helenin kum, koji kao prava Vodolija ima krajnje ležeran odnos prema životu, objasnio da deci ne treba uskraćivati druženje i da uz adekvatne mere zaštite možemo opušteno da ih okupimo. Budući da sam ja dupla Vodolija, u potpunosti sam se složila s njim. (smeh)

Nataša Aksentijević na žurki je ostala samo sat vremena

‒ Najzabavniji deo priče je što sam ja na žurki ostala jedan sat. Mada je znala da ću otići ranije, kad je videla da se spremam da krenem, Helena je tugaljivim tonom prokomentarisala: “Ti stvarno nećeš ostati do kraja”. Ponovila sam joj da mama mora da ide na posao, na šta je ona odgovorila: “Ok, važno je da se mi odlično provodimo”. Sve u svemu, za mamom je patila tri i po sekunde ‒ smeje se Nataša i napominje da nije brinula o daljem toku žurke jer je znala da decu ostavlja na brigu suprugu Dušanu.

‒ On ima toliko strpljenja sa klincima da bi komotno mogao da radi u obdaništu. Uživa u igri i ništa mu nije teško. Muž mi je super, stvarno.

Iako, kaže, ranije nije blagonaklono gledala na organizovanje dečjih rođendana, s vremenom je promenila mišljenje.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Nataša Aksentijević krstila jednogodišnju ćerkicu Veru

‒ Moram da priznam da sam doskoro tu vrstu proslava doživljavala kao bespotrebno trošenje vremena, novca i nerava. Međutim, kad vidiš koliko radosti si uneo u te male živote, prosto ti bude drago oko srca. Helena je imala želju da za rođendan dobije žurku na bazenu. Svi su se sjajno proveli, a slavljenica je bila presrećna.

Na pitanje kako se provela mlađa ćerka, jednoipogodišnja Vera, Nataša odgovara:

‒ Njoj je bilo fantastično. Kupala se i uživala. Starija sestra joj je idol pa nastoji da je u svemu oponaša. Za razliku od Helene koja se ponaša kao prava mala dama, Vera je mangup. Ima neustrašiv karakter i bez problema srlja u nepoznato.

Opširniju priču pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je od 24. jula u prodaji

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Jelena Bekvalac, Instagram