Monohromatski stil je „in“ i ove sezone, a evo kako ga nosi Kejt Midlton (foto)

Monohromatski stil je „in“ i ove sezone, a evo kako ga nosi Kejt Midlton (foto)

Autor: | 14/10/2020

0

U duhu minimalizma, koji i ove sezone zauzima važno mesto u svetu mode, monohromatski stil i odevne kombinacije izuzetno su trendi. Svedeni komadi identičnih boja grade jedan sofisticiran, dostojanstven, a pre svega klasičan i elegantan izgled. Takav stil u potpunosti odgovara vojvotkinji od Kembridža.

Stil Kejt Midlton je prefinjen, sveden i klasičan, pa se monohromatski „lookovi“ savršeno uklapaju u njega. Da je tako, dokazala je i prilikom poslednjeg javnog pojavljivanja. Naime, vojvotkinja Kejt snimala je tizer za dodelu nagrada u „Nacionalnom prirodnjačkom muzeju“. Za tu priliku ponela je sofisticirano crno odelo, koje savršeno prati njenu vitku liniju. Popularni puf-rukavi dali su posebnu ekstravaganciju sakou, dok je ostatak kombinacije bio prilično jednostavan. Kejt je sve ukombinovala sa crnim salonkama, kako bi u potpunosti ispratila ideju monohromatskog stila. Elegantnom izgledu doprinele su i „holivudske“ lokne, kao i široki osmeh. Svedeni nakit dao je poseban pečat ovoj minimalističkoj modnoj priči.

Pročitajte: Kraljevski stil Kejt Midlton - Tajna zelene boje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dress Like a Duchess (@dresslikeaduchess) on Oct 12, 2020 at 8:34am PDT


Kada je reč o crnom monohromatskom „looku“ Kejt Midlton nije jedina dama koja je odlučila da ga ponese. Kraljica Letisija i Megan Markl takođe su besprekorno izgledale u čuvenoj „all black everything“ kombinaciji, koja dobija status modnog klasika.

Pročitajte: Vojvotkinja sa Balkana - Severina Kojić iskopirala Megan Markl?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram