Trudna Jelisaveta Orašanin iznenadila odlukom

Trudna Jelisaveta Orašanin iznenadila odlukom

Autor: | 02/06/2020

0

Trudna Jelisaveta Orašanin ‒ ovo je vest koja je nedavno preplavila domaće medije. Popularna glumica i njen suprug Miloš Teodosić ponovo će postati roditelji i svojoj preslatkoj devojčici Petri podariti brata ili sestru.

Radosnu vest potvrdio je izvor blizak paru.

– Jelisaveta je ponovo trudna. Ona i Miloš su to želeli više od svega, a Petra će dobiti batu ili seku. Presrećni su zaista. Lepe vesti o prinovi saznali su nedavno, a za ovo zna samo uzak krug ljudi – otkrio je izvor za portal pink.rs.

Pročitajte: Trudna Jelisaveta Orašanin: U inostranstvu sam domaćica

Trudna Jelisaveta Orašanin ‒ Radosne vesti u domu bračnog para Teodosić

Jelisaveta je za naš magazin nedavno izjavila da je borba za prvo dete bila teška, ali da su ona i Miloš na kraju dobili najveći blagoslov.

– Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan ‒ poručila je glumica svim ženama koje vode bitku za majčinstvo.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin za “Hello” - Ambiciozna sam, ali nisam spremna da žrtvujem porodicu

Trudna Jelisaveta Orašanin radiće celog leta

Trudna Jelisaveta Orašanin ne namerava da se odmori. Zakazala je niz predstava u kojima će igrati celog leta. Na svom „Instagram storiju“ glumica je podelila raspored junskog izvođenja popularne predstave „Hotel 88“. Glumica sa kolegama radi i na nastavku predstave pod nazivom „Soba 69“.

Sudeći po njenoj aktivnosti trudna Jelisaveta Orašanin dobro podnosi drugo stanje. Prva trudnoća popularne glumice bila je veoma rizična, izjavila je samo nekoliko meseci posle porođaja za magazin „Story“.

‒ Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin se oglasila povodom spekulacija o razvodu

Trudna Jelisaveta Orašanin ‒ Evo kako izgleda glumica u drugom stanju

Jelisaveta Orašanin nedavno je na svom „Instagramu“ objavila fotografiju u društvu prijatelja i kolega sa klase. Tada je svojim pratiocima prvi put pokazala kako izgleda u drugom stanju.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin - Novi početak u Italiji

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 26. Мај 2020. у 2:37 PDT

Da podsetimo, glumica je pre nekoliko dana bila proglašena za jednu od najlepših žena na svetu, a sudeći po širokom osmehu na njenom licu sada je postala i prelepa trudnica.

Pročitajte: Neverovatno je koliko Jelisaveta Orašanin i njena sestra liče (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 21. Мај 2020. у 8:47 PDT

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković ATA Images, Mirko Tabašević, Luka Šarac