Jelisaveta Orašanin u novom broju magazina "Hello": Ambiciozna sam, ali nisam spremna da žrtvujem porodicu

Jelisaveta Orašanin u novom broju magazina "Hello": Ambiciozna sam, ali nisam spremna da žrtvujem porodicu

Autor: | 22/09/2017

0

Medijski uragan, koji je zbog ljubavi sa Milošem Teodosićem proteklih nekoliko meseci tutnjao kroz njen život, glumica Jelisaveta Orašanin preživela je na nogama, staloženo i mirno, sa širokim osmehom na licu, ali bez komentara za javnost. Ljubazno odbijajući da odgovara na novinarska pitanja koja su se doticala privatnosti, ostala je dosledna stavu da govori isključivo o profesionalnim angažmanima, u pozorištu, na filmu i u televizijskim serijama. Često se među njima nađu i kampanje poznatih brendova, kao i domaćih kreatora kojima je, zbog vitkog manekenskog stasa, jedan od omiljenih modela. Da li sebe smatra ambicioznom osobom i koliku je žrtvu spremna da podnese zarad uspeha u poslu otkrila je u razgovoru za magazin "Hello!".

- Ambiciozna sam, a to je i neophodno na putu do uspeha. Jedino nisam spremna da žrtvujem porodicu.

Kada maštate o trenutku najvećeg uspeha u karijeri, kako ga zamišljate? Sanjate li velike snove ili ste skromni u željama?

- Mašta je sastavni deo mog posla. Sanjam svašta. Smatram da na svakoj želji treba raditi uporno i neumorno, jer je u tom slučaju svaki cilj ostvariv. Nisam skromna u profesionalnim željama, u svim ostalim jesam.

 

Odajete utisak srećne i zadovoljne žene, spremne na velike stvari. Osećate li da je ovo vaših “pet minuta”?

- Jesam, veoma sam srećna i zadovoljna. Kako će se stvari dalje odvijati to ćemo videti.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello” koji je u prodaji do 28. septembra!

Hellomagazin/Deana Đukić Mirko Tabašević