Bruklin Bekam ozbiljno pati za njom (foto)

Bruklin Bekam ozbiljno pati za njom (foto)

Autor: | 22/04/2020

0

Bruklin Bekam (21) pati, iako se nalazi sa svojom devojkom Nikolom Pelc u izolaciji u Americi.

Kada je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa, Bruklin se zadesio u Njojorku, pa vreme provodi daleko od svoje porodice, koja je na okupu u Engleskoj. Uskršnje praznike nije proveo sa njima, a to mu je veoma teško palo s obzirom da je neposredno pre toga usledila i manja porodična svađa.

Naime, kako piše britanski tabloid “Mirror”, ovaj mladi i perspektivni fotograf je toliko zaljubljen u četiri godine stariju glumicu Nikolu da je rešio je da je oženi. Par je zajedno tek pet meseci, pa slavni fudbalski as smatra da je njegov sin prenaglio sa odlukom.

– Viktorija obožava novu devojku svog sina jer je podseća na nju. Nikola je bogata, ambiciozna, vredna i puna poštovanja prema starijima. Odlično se slažu i bila bi velika šteta da svoju ljubav u jednom trenutku ne ozvanične brakom – tvrdi izvor blizak porodici Bekam.

Pročitajte i: Viktorija Bekam objavila nikad viđenu fotografiju preslatke Harper

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана 18. Апр 2020. у 10:57 PDT

Sa druge strane, Dejvid nije oduševljen.

– Uprkos činjenici što mu je Nikola simpatična, Dejvid smatra kako bi njegov sin ipak trebalo da pričeka još neko vreme pre nego što stane pred oltar – dodao je istoimeni izvor. On podseća i da je upravo bivši fudbalski as zaprosio Viktoriju tek šest meseci nakon što je napunio 20 godina, pa se mnogi čude što ne pokazuje više razumevanja.

Bruklin Bekam pati i to ne želi da krije

A kako vreme polako prolazi, a Bruklin Bekam se nalazi hiljadama kilometara daleko od Kotsvolda, gde je porodična vila Bekamovih.

On je na svom Instagramu pokazao i ko mu najviše nedostaje.

- Sećanja... Volim te i veoma mi nepostaješ, Harper - napisao je Bruklin pored nikad viđene fotografije sa svojom mlađom sestrom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана 18. Апр 2020. у 11:09 PDT

Fotografija je posebno oduševila njegovu majku Viktoriju. Iako je veoma vezana za svoju decu – Harper (8), Romea (18) i Kruza (15) i Bruklina, supruga Dejvida Bekama ne voli da previše svoju decu izaže očima javnosti.

Ipak, pre nekoliko dana, uoči katoličnog Uskrsa, Viktorija nije mogla da odoli pa je i sama objavila jednu od najslađih fotografija ikada.

Pročitajte i: Odluka sina Bruklina unela razdor u porodicu

Ona je oduševila pratioce preslatkom fotografijom svoje ćerke Harper, uslikane tokom uskršnjih praznika pre mnogo godina. Na slici je Harper obučena u bajkovitu belu haljinicu, u rukama drži veliko uskršnje jaje, a bose nogice posebno su oduševile Viktorijine pratioce.

- Pronašla sam najslađu uskršnju uspomenu - fotografiju moje Harper. Moje misli su sa svima vama ove uskršnje subote, veoma drugačije od svih do sada - napisala je supruga Dejvida Bekama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 12. Апр 2020. у 2:01 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: bruklin bekam