Luka Jović otkrio istinu: Zašto nisam došao na prvi rođendan sina Davida

Luka Jović otkrio istinu: Zašto nisam došao na prvi rođendan sina Davida

Autor: | 27/02/2020

0

 

Fudbaler Real Madrida Luka Jović otkrio zašto nije došao u Beograd  

Sin Luke Jovića, kog  je dobio sa Anđelom Manitašević, proslavio je prvi rođendan. Gala zabava je upriličena u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fudbaler je kompletnu organizaciju slavlja prepustio majci svog jedinca. On je zbog zdravstvenih problema bio sprečen da prisustvuje proslavi, ali je svom sinu Davidu, kako su preneli domaći mediji, spremio poseban poklon.

– Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi  –rekao je upućen izvor.

I pored toga, mnogi su fudbaleru zamerili što se nije pojavio na proslavi nagađajući da je njegova devojka Sofija Milošević razlog nedolaska, pa je on rešio da otkrije istinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 14, 2020 at 1:26pm PST


– Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana – napisao je Jović i dodao:

– Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

Sofija i Luka uživaju u ljubavi

Sofija Milošević i Luka Jović

Plavokosa lepotica je u svojoj emotivnoj ispovesti za magazin “Hello!” potvrdila vezu sa fudbalerom i priznala da je ludo zaljubljena.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – ovim rečima Sofija Milošević opisala je svoja osećanja prema fudbaleru Luki Joviću, sa kojim je od avgusta prošle godine u emotivnoj vezi.

Ona je, kako su pisali domaći mediji, zbog Lukinog odnosa sa sinom, i sama poželela da se upravo sa njim ostvari u majčinskoj ulozi.

- Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on sa njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vreme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu - rekao je dobro upućen izvor.

Romantičan poklon za Dan zaljubljenih 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Feb 11, 2020 at 8:28am PST

Kako je njihova ljubav svakim danom sve jača, mladi fudbaler je želeo da Sofiji ulepša Dan zaljubljenih, pa je prvo iznenadio putovanjem u Rim, a potom i ekskluzivnim poklonom.

- Prvo ju je iznenadio putovanjem u Rim gde su uživali u čarima ovog grada. Šetali su, ali i obilazili poznate restorane. Međutim, kako je Rim poznat po luksuznim radnjama brendiranih svetskih marki, poznati par je zavirio u nove kolekcije. Oni su u jednom trenutku spazili prodavnicu satova. Luka je rekao Sofiji da treba da uđu i izabrao joj sat koji vredi više od 10 000 evra. Luka je insistirao da Sofija prihvati poklon jer je želeo da od njega ima nešto za uspomenu i što će moći svakodnevno da nosi, da je podseća na njega. Sofija je bila ta koja je izabrala sat, a kako ima istančan ukus za aksesoar i garderobu, nije se dugo dvoumila već je kupila onaj koji joj se dopao na prvi pogled - rekao je izvor.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram