Aleksandra i Viktor Troicki: Druga beba stiže u julu

Aleksandra i Viktor Troicki: Druga beba stiže u julu

Autor: | 26/02/2020

0

Aleksandra i Viktor Troicki nedavno su s bliskim prijateljima podelili najsrećnije vesti

Slavni teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra (38) ove godine postaće roditelji po drugi put. Kako magazin "Story" ekskluzivno saznaje Aleksandra je u četvrtom je mesecu trudnoće, a čuveni sportista presrećan je što će dvoipogodišnjoj ćerki Irini podariti brata ili sestru. Pre par dana on je s porodicom otputovao u Dubai, gde je rame uz rame s kolegom Novakom Đokovićem trebalo da odigra meč.

Kako do dubla, međutim, nije došlo jer su organizatori turnira umesto njima dvojici "vajld" kartu poklonili legendarnom indijskom treneru Leandru Paesu, Viktor je odlučio da ostatak slobodnog vremena posveti ćerki i suprugi. Budući da je Aleksandri nedavno preminuo otac, romantičnim šetnjama, arapskim specijalitetima i planovima koji se tiču prinove pokušava da joj odagna tugu, a veruje se da su se već sada dogovorili da se porođaj obavi u Beogradu, kao što je to bio slučaj i s prvim detetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) дана 2. Јан 2020. у 11:41 PST

Aleksandra i Viktor Troicki - Tri godine skladnog braka

Poznati teniser Viktor Troicki i njegova lepa supruga, Aleksandra, u novembru 2019. godine obeležili su trogodišnjicu braka, a tim povodom na Instagramu objavili su set fotografija sa venčanja.

Iz skladnog braka koji traje već pune tri godine, poznati par ima ćerkicu Irinu, koja je ove godine u junu, proslavila svoj drugi rođendan.

Sudbonosno “da” su jedno drugom najpre izgovorili u Crkvi Aleksandra Nevskog, a potom i pred matičarem, u luksuznom hotelu gde su organizovali glamurozno slavlje, kom je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti.

Da su srećan trojac njihovi osmesi dokazali su to više puta, a kako izgleda evociranje uspomena na dan kada su se zavetovali na večnu ljubav, pogledajte u nastavku...

 

View this post on Instagram

 

#3years ❤️ 27.11.2016 ❤️ #anniversary

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Nov 27, 2019 at 1:26am PST

Aleksandra i Viktor Troicki - ostvarenje velikog sna 

Bračni par Troicki oduvek je maštao o većoj porodici, a sada im se ta želja polako i ostvaruje.

Lepa manekenka i glumica je tokom prve trudnoće bila toliko uzbuđena i jedva je čekala dan kada će njihova mezimica stići na svet. Ipak, Aleksandra nije bila trudnica koja je sedela u kući, već je supruga pratila u stopu na svakom turniru.

-  Ništa mi ne pada teško kada je Viktor u pitanju. Najlepše i najsigurnije se osećam kad smo zajedno. Pored njegovih napornih treninga, uvek nađemo vremena za šetnju i obilazak grada. Što se tiče trudnoće, osećam se odlično i sve mi prija - iskreno je rekla tada Aleksandra za "Blic"i dodala:

-  Trenutno živim najlepši period života. I beskrajno se radujem svemu što sledi. Oduvek sam maštala da imam devojčicu. Pol bebe je manje bitan. Važno je samo da sa bebom bude sve u redu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) дана 1. Апр 2017. у 12:18 PDT

hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još