Jelisaveta Orašanin se oglasila povodom spekulacija o razvodu

Jelisaveta Orašanin se oglasila povodom spekulacija o razvodu

Autor: | 25/12/2019

0

 Jelisaveta Orašanin demantovala navode o razvodu

Vest da je poljuljan brak glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića zbog sve češćih nesuglasica, iznenadila je javnost. Domaći mediji su preneli da je njihov brak u krizi, a razlog tome je, kako su naveli, Jelisavetino nezadovoljstvo time što su se neke stvari između njih dvoje promenile u odnosu na početak njihovog zajedničkog života.

— Poslednjih meseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija što im brak nije kao na početku. Umesto da nađu kompromis počeli su da teraju inat jedan drugome i da se konstantnoi svađaju — ispričao je izvor za "Vip Alo" i dodao da je Teodosić nakon nekog vremena počeo da se udaljava od problema.

Miloš Teodosić kao Petrin tata: Zasad mi ne ide loše, ali moram još mnogo da se dokazujem kao otac

— Kada je Teo potpisao za italijanski kulb, mislio je da će smiriti situaciju. Verovao je da će biti srećnija što nije više u Americi nego je bliži Srbiji. To se nije dogodilo, a Jelisaveta se sve duže zadržava sa kćerkom u Srbiji, a kada nisu na okupu jedva razmene par poruka —dodao je izvor i ispričao da se glumica ponaša kao pre braka, te da stalno izlazi sa drugaricama.  Povodom ovih tvrdnji oglasila se Jelisaveta Orašanin na svom instagram profilu koja je stavila tačku na priče o razvodu, i poručila da je sa njenim brakom sve u redu.

Venčali su se nakon samo šest meseci veze

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaški as Miloš Teodosić  upoznali su se 2016. godine  kada su oboje bili u vezama, pa se njihova ljubav nije dogodila na prvi pogled.  Ipak, subina ih je ponovo spojila, a kako je proteklo njihovo upoznavanje otkrila je upravo Jelisaveta.

Ja sam bivši sportista, u mojoj kući se uvek pratio sport i znala sam ga sa malih ekrana. Vrlo poštujem i cenim njegov talenat, on je za mene umetnik na terenu. Prvi put kada sam ga upoznala bila sam sa Tamarom Krcunović i to je bilo jako davno. Otišle smo u jedan restoran u Zemunu i on je tada bio tu. Upoznali smo se, sedeli, pričali.Tada smo i on i ja bili zaljubljeni, što je potpuno u redu, ali kasnije kada je to prošlo sam ga opet srela i to je bilo to - ispričala je glumica. Vezu su nakon samo šest meseci krunisali brakom,a par je u februaru ove godine dobio ćerku Petru.  U iskrenoj ispovesti za magazin Hello! mlada glumica otovreno je progovorila o svojoj borbi da zatrudni i otkrila da njen put do trudnoće nije bio lak.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je nedavno glumica.

 

 

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Ata