Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 05/05/2013

0

Da li je reč o traču ili ne, tek ceo svet bruji o navodnom neverstvu Kristijana Ronalda. Poznati fudbaler je noć pred utakmicu sa Dortmundom u Ligi šampiona prevario svoju devojku, top model Irinu Šajk sa brazilskom seks bombom Andresom Urah.

Nakon devet godina rasprava i prepucavanja po medijima, Madona i njeg kolega Elton Džon uspeli su da se pomire.

Zbog veze s pevačem Markom Entonijem, Kloi Grin (22) se pre dve nedelje preselila iz Londona u njegov dom u Majamiju. Ali, idila je kratko trajala jer su se posvađali, a razlog raskida saznajte OVDE.

Glumica Riz Viterspun (37) ima dvoje dece, kćerku Avu i sina Dikona iz prvog braka s Rajanom Filipeom, a prošle godine dobila je sina Tenesija s drugim suprugom Džimom Totom. A kako se glumica snalazi u ulozi majke, pročitajte na sledećem linku.

Britanska pevačica Džesi Džej moraće da plati bivšem menadžeru milion funti (1,5 miliona dolara) odštete pošto je izgubila na sudu. Zašto je pevačica morala na sud, otkrijte OVDE.

Poznata glumica Helen Miren (67) proglašena je za najbolju glumicu na dodeli Olivije nagrada u Londonu, za ulogu kraljice Elizabete II u pozorišnoj predstavi "The Audience".

Džesika Alba nedavno je napunila 32 godine. Ona je za svoj rođendan priredila veliku žurku za svoje prijatelje, a ko je bio od poznatih ličnosti, pogledajte OVDE.

Viktorija Bekam (39) prisustvovala je modnoj konferenciji koju je tokom prethodnog vikenda u Londonu organizovao magazin Vogue. Njeno gostovanje, na kojem je govorila o svojoj karijeri, ali i privatnom životu, privukao je veliki broj posetilaca. Viktorijinu izjavu možete pročitati OVDE.

Turska glumica Merjem Uzerli proglašena je naboljom glumicom drugu godinu za redom na TV festivalu u Antaliji.

Glumica Ketrin Zita-Džouns ponovo je zatražila pomoć zbog bipolarnog poremećaja od koga pati što je, prema rečima njenog publiciste, "proaktivni" način brige o njenom zdravlju. Više o ovome možete pročitati na sledećem linku. Glumici je tokom lečenja velika podrška njen suprug Majkl Daglas.

Popularni britanski glumac Hju Lori izjavio je da mu je uloga doktora Hausa u istoimenoj američkoj seriji bila "noćna mora" iako je zahvaljujući njoj postao najplaćeniji TV glumac. A šta je izjavio popularni doktor Haus, možete pročitati OVDE.

Prelepa Sofija Vergara, koja je nedavno napunila 40 godina, otkrila je koji su joj planovi u životu.

Eva Hercigova postala je mama svog trećeg deteta, dečaka Edvarda, koga je dobila sa svojim izabranikom, Gregoriom Marsajem. A šta je Eva rekla o majčinstvu, pročitajte OVDE.

Lana del Rej oduševila je publiku u Parizu. Ona je održala spektakularne koncerte, a kako je bilo pogledajte OVDE.

Pet stvari koje niste znali o Kari Delevinj.

Prošle godine zavete su obnovili na vrhu Ajfelovog tornja u Parizu. I ove godine Maraja Keri (43) i Nik Kenon (32) potrudili su se da zavete obnove u velikom stilu, uz obilje i luksuz. Pogledajte VIDEO.

Treći nastavak serijala o Bridžit Džons u planu je već godinama, a jedan od glumaca, oskarovac Kolin Firt rekao je da je dugoočekivani nastavak "još uvek daleko". A kada će biti nastavak, saznajte OVDE.

Poznati britanski gitarista i nekadašnji frontmen grupe "Dire Straits" Mark Nofler nastupio je u Kombank areni. Više o nastupu pročitajte na ovom linku.

Naomi Kempbel raskinula je nakon pet godina vezu sa ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom. A koji je razlog njihovog raskida, pročitajte OVDE.

Otkrijte ko je novo Givenchy lice.

Lindzi Lohan ponovo je otišla na rehabilitaciju. Problematična zvezda prijavila se u rehabilitacioni centar "Morningside Recovery" u Kaliforniji. Više o tome pročitajte OVDE.

Saznajte ko je najseksepilnija žena na svetu.

Organizovanje venčanja može da bude veoma stresno, ali poznata glumica Dženifer Aniston (43) kaže da ona nije nervozna dok priprema svoje svadbeno veselje na kojem će izgovoriti "sudbnonosno da". A pravi razlog Dženiferine smirenosti možete videti ovde.

Kim Kardašijan trenutno boravi u Grčkoj, a kako se provodi - kliknite i pogledajte.

"Viva Forever!", mjuzikl zasnovan na pesmama nekada popularne grupe "Spice Girls" po poslednji put biće izveden u maju, samo sedam meseci od kada je održana premijera.

Riz Viterspun gostovala je u sredu u jutarnjem programu na jednoj američkoj televizijskoj stanici, i tom prilikom otvoreno progovorila o incidentu od pre dve nedelje, kada su ona i njen suprug Džim Tot uhapšeni zbog vožnje u pijanom stanju i ometanja policije. A šta je Riz rekla, pročitajte OVDE.

Glumica Kristina Hendriks poznata je po ulozi u hit seriji "Momci s Medisona", koliko i po svojim zanosnim oblinama koje se ne trudi da sakrije. A šta je zaslužno za njene oblike, saznajte na sledećem linku.

Gitarista i jedan od osnivača grupe "Slejer" Džef Haneman preminuo je u 49. godini života.

Kejti Peri lansirala je novi, treći po redu parfem sa svojim imenom. Poznata pevačica predstavila je novu mirisnu notu "Killer Queen" u četvrtak u Njujorku, a cela promocija bila je u znaku cveća i u kraljevskom stilu.

Kim Kardašijan i Kanje Vest odredili datum venčanja?

Kristen Stjuart u petak je imala saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu. Detalje pogledajte OVDE.

Glumac Kolin Farel ispričao je u jednom intervjuu o svom neobičnom susretu sa pokojnom glumicom Elizabet Tejlor, i njihovom prijateljstvu o kojem je malo ko znao.

Udala se Kira Najtli.

Bijonse se trenutno nalazi u Londonu, u čijoj je poznatoj O2 Areni zakazala nekoliko rasprodatih koncerata. Spektakularni nastupi muzičke dive ostali su u senci glasina o neobičnim zahtevima koje je pevačica uputila organizatorima koncerata i osoblju Arene. A šta to Bijonse zahteva, pročitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti