Čudna imena dece zvezda: Od Medveda pa do Jabuke i Letnje Kiše

Čudna imena dece zvezda: Od Medveda pa do Jabuke i Letnje Kiše

Autor: | 11/09/2018

0

O ukusima se ne raspravlja, ali ovo su svakako jedna od najčudnijih imena koja su glumačke i pevače zvezde dale svojim sinovima i ćerkama.

Pravi trend neobičnih imena dece svakako je pokrenula Kim Kardašijan (37) nadenuvši svojoj ćerki ime North (Sever).

Ime ne bi bilo samo po sebi toliko začuđujuće da se u igru slova nije umešalo i prezime koje je malena dobila, a dobila ga je po svom ocu Kanjeu Vestu (41). Tako puno ime Kimine ćerke glasi North West, što u prevodu znači Sever(o) Zapad. Od tada je, čini se, krenula prava borba na sceni ko će što više zakomplikovati ime svog deteta. A kako je krenulo, izgleda da im inspiracije ne nedostaje.

 

View this post on Instagram

 

My Cherry Blossom Baby ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 10, 2018 at 9:01am PDT

Kada smo već započeli sa stranama sveta, možemo nastaviti u istom zemaljskom tonu. Tako je na primer, američka pevačica Kristina Agilera (37) svoju ćerku nazvala Summer Rain, što bi značilo Letnja Kiša.

 

View this post on Instagram

 

My little lioness turns 4 today...Leo??Kitty??❤️??Power?

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on Aug 16, 2018 at 5:41pm PDT

Ni Bijonse (37) i Dže-Zi (48) nisu štedeli materijale za ime njihove ćerke kojoj su dali čak dva imena. Ime joj je Blue Ivy, odnosno Plavi Bršljan. Naime, Bijonse se toliko svideo taj cvet, a videla ga je na Hvaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé ? (@beyexquisite) on Sep 10, 2018 at 10:27am PDT

I dalje se držimo zemlje i njenih elemenata, ovoga puta ćemo se okrenuti državama. Svi imamo jednu državu, jednu zemlju koju volimo kao svoju. Sviđaju nam se ljudi koji u njoj žive, kultura, prirodna baština… Pevačica Maraja Keri (48) se tako očito zaljubila u Maroko pa je svog sina odlučila da nazove Maroccan. U prevodu, mali se zove Marokanac.

Neko ipak ima grad o kome ne može da prestane da misli, a svakako ako ga toliko voli znaće sve ulice i kvartove u njemu. Tako su Viktorija (44) i Dejvid Bekam (43) pokazali koliko vole grad Njujork. Njihov sin nosi ime jedne njujorške četvrti, Brooklyn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bb? (@brooklynbeckham) on May 2, 2018 at 11:11pm PDT

S prirodnih i kulturnih bogatstva koje nam je priroda podarila, malo ćemo prelistati Bibliju. Imena poput Rahela, Marija, Josip ili Petar sasvim su uobičajena imena hrišćana. Ali, glumici Gvinet Paltrou (45) ta imena nisu bila dovoljno dobra za njenog sina. Zato je odlučila da mu nadene ime Mojsije, a ćerki je dala ime Apple, odnosno Jabuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Aug 26, 2018 at 3:43pm PDT

Sa zemlje krećemo u svemir, a ako ste pak veliki obožavaoci Supermena, slobodno nazovite dete po njemu. Ali, glumac Nikolas Kejdž (54) s imenom je otišao par koraka dalje. Očito je i on jedan od fanova Supermena pa je tako nazvao svoje dete Kal-El. To je Supermenovo ime koje je dobio na Kriptonu, svojoj rodnoj planeti.

Da sada ne dužimo, nabrojaćemo još neka imena koja su zaslužila da ih spomenemo: Bear (Medved), Pilot, Audio, Pirat, Moon (Mesec), Dream (San), Future (Budućnost), Sparrow (Vrabac)... Kreativni su, nema šta.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još